Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Valaki jártas az asztrológiában?

Valaki jártas az asztrológiában?

Figyelt kérdés
Igazából csak egy kérés lenne, és nagyon hálás lennék ha valaki segítene. Van e olyan ember aki ért az asztrológiához és megcsinálná nekem a születési képletem.( vagy hogy mondják ezt) Mostanában nagyon elkezdett foglalkoztatni a téma. Köszönöm :)
2018. máj. 5. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyid van ra?
2018. máj. 5. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Nos. Teljes levezetést egy képzett adztrológus X összegért csinál. Ha érdekel az asztrológia ; www.kasztella.hu t ajánlom Neked is. Itt szépen - kicsit mesésen van leírva az asztrológia. Képletet is tudsz csinálni,amennyiben ismered a születési időpontodat. Sok olvasgatás ..utánanézés kell ehhez,hogy kicsit átlásd. A képzett asztrológusok is évekig tanulják ezt egyébként. Én spec vettem könyveket... asztrológusokat követek facen. Bogár Ivánt pl.ajánlom. Nagyon laza..humoros ember. Asztromémek oldal pl jó humoros.
2018. máj. 5. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Valaki igen - legalábbis ezt állítja magáról.

.

A tudás/képzettség elérése komoly erőfeszítésekbe és pénzbe kerül.

Ne várjad azt, hogy bárki is ingyen használja, anélkül, hogy valamennyi is megtérüljön a megszerzésre fordított összegből.

.

Az ingyen munkánál drágább nincs, mert vag

- összecsapott, nem megfelelően elvégzette kapsz, aminek kijavítása többe kerül, mint elsőre,

- hiszékenységed kihasználva átvernek a semmi igazsággal,

- adós leszel, legközelebb köteles leszel viszonzásul az illető kérését teljesíteni.

.

Senki két szép szeméért nem fog dolgozni itt senki, hiszen bármilyen szépek szemeid, nem látszanak.

2018. máj. 6. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, mindegyik csak szélhámos, aki le akar húzni.
2018. máj. 6. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de pszichológia az asztrológiát a téveszmék közé sorolja.

Olvasd el a kísérletet, elgondolkodtató.

[link]

Másrészt elég jó pénzkereseti forrás, persze akinek elég vastag a bőr a képén, hogy hiszékeny embereket megvezessen.

2018. máj. 13. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!