Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió-Vízöntő páros. Szerint...

Skorpió-Vízöntő páros. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Én Skorpió Nő vagyok, a párom Vízöntő férfi. Sokat olvasgattam és mindenhol azt írják, hogy nem tart sokáig a kapcsolat. Nem jönnek ki jól egymással. Szerintetek igaz? Ti ismertek ilyen párost? Nem régóta vagyunk együtt a párommal, még csak 3 hónapja. Nagyon szeretem, de tényleg igazak rám sokszor amikor horoszkópot olvasok!

28/N

2018. máj. 5. 12:27
1 2
 1/11 anonim válasza:
46%
Én is sokat olvasgattam ilyet. De én szerintem mindig vannak kivételek. Horoszkópnak sem kell feltétlenül hinni nem mindig igazak. Ha ti ketten jól megvagytok akkor nem hinném hogy aggódnod kéne emiatt :D
2018. máj. 5. 12:55
 2/11 anonim válasza:
59%
A legjobb barátom skorpió, a kedvese vízöntő. Úgy látom, és amit elmond nekem, abból ez igaz lehet, hogy csak a hálószobában jönnek ki jól.Szinte naponta sértődések, félreértések, vádaskodások, egymás elkerulése napokig, tisztázatlan érzelmek, egyoldalúság, ezt tapasztalom. A vízöntő inkább megbízhatatlan, pontatlan és csapongó, de abszolút ő akar dirigálni. A skorpió barátom pedig nagyon szerelmes,épp ezért szinte naponta koppan valamiért. És kijelentette, hogy soha nem költözne össze a kedvesével, így viszont gyakran hetente egyszer találkoznak és az is formalitás. Nem nagy jövőt látok ebben az egészben...
2018. máj. 5. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Soha nem fogja neked érzelmileg őszintén megadni azt, amire vágysz.

A Vízöntők igazi manipulátorok, elhiteti veled, hogy szeret, elhiteti, hogy te is szereted, elhiteti, hogy minden jó, közben úgy rángat zsinóron, mint egy marionett bábut.

Te pedig előbb-utóbb elveszíted a türelmed és hisztizni fogsz, kb. mindenért. Úgy fogjátok gyűlölni egymást, hogy azt el sem tudod képzelni.

A szex még egy darabig szenvedélyes lesz, de szép lassan mind a ketten megunjátok a másikat. Ő az ágyban akar majd extrább dolgokat, te pedig érzelmileg vágysz majd többre.

De megbeszélni nem fogjátok, mert a vízöntők érzéketlen hazudozók, a skorpiók pedig önzőek és kétszínűek.

Ő a haverjainak fog szidni téged, te őt a barátnőidnek, aztán valószínűleg ő fogja kimondani a végszót és szakítotok.

2018. máj. 5. 13:35
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Eleg szomoru hogy jobban hiszel a horoszkopban mint a kapcsolatotokban. Sajnalom a baratodat.
2018. máj. 5. 13:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, a vízöntőknek nagy a szabadságvágyuk... Hát 4 évig volt együtt egy lánnyal, akit miattam dobott, tehát akkor annyira csak nem lehet nagy az a szabadságvágy, ha nem egyedül akar lenni, hanem velem...
2018. máj. 5. 14:49
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

Én is skorpió nő vagyok és vízöntő a volt férjem...Másfél évig húztuk,előtte egy év de csak a válásunk után derült ki hányszor és kivel csalt meg...A kedvenc sztorim a sok közül (ha valaki kérdezi miért váltam el),amikor vendégek jöttek hozzánk egyik délután és a gyerekek miatt leküldtem őt a közeli kisközértbe üdítőért,ő pedig hajnali 6-kor talált haza...mint kiderült útközben összefutott pár haverral,akikkel muszáj volt beülni valahova....az üdítőt azért meghozta :D

Gyerekesek,megbízhatatlanok,nagy társaslények de minden kapcsolatuk felszínes és egyoldalú..nagyfaterom volt vízöntő még,kenyérre lehetett kenni,de belé sem szorult sok felelősségérzet és sosem voltak elmélyült beszélgetéseink.

2018. máj. 5. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet megmondani, különben meg, ha jól megvagytok, nem mindegy, meddig tart? Élvezzétek, amíg tart. Egyébként is, egy szinasztria ezzel kapcsolatban többet mond, mint a napjegyek lehetséges kapcsolódásai. Lehet, hogy ti a szinasztria alapján pont passzoltok egymáshoz, de azért nem kell hátradőlni, mert egy kapcsolaton dolgozni kell, persze, gondolom, ezt te is tudod.
2018. máj. 6. 08:13
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Rak no vagyok 3 evig voltam együtt egy vizonto ferfival, előtte illetve kozben is csak vizontoim voltak... megáldott velük az Isten:) 3 évünkbol fel év telt el hatalmas boldogságban felevig külön voltunk a maradék 2 év pedig vegig veszekedes, ordibalas majd kibekulesek...

Amit korábban írtak van benne igazsag, nagyon durván jó volt vele a szex, eleinte. Kesobb pedig már csak akkor amikor volt. Már amikor volt. Próbált manipulálni csak nem sikerült neki, és én is a magam útját jártam mikor rájött az ötperc. Szerelmesek voltunk a másikba de hogy írják a vizontokrol ok ésszel szeretnek. Látszott is:-) Mikor már folyamatos hulyesegeit csinálta úgy H ram nem volt tekintettel szó nélkül dobtam ki majd ment a hónapokon keresztül való hivogatas, üzengetes miután megtudta hogy én más pasival talalkozgatok. Vele szetmentem, és nyáron egy fesztiválon találkoztunk és ott újra osszejottunk.. Utana csak kaptam a szerelmes üzeneteit hogy soha többet nem akar elvesziteni mégegyszer mennyire bánja ezt az idot stb. Utana felevig voltunk együtt és egy exkxxrvaval kezdett csalni amit én már reges rég tudtam es mikor szxxrtam a fejére ment a feltekenykedes ugyanúgy mint akkor.... én egy szót sem szóltam csak bíztam benne hogy nem szedett össze semmit tole sem pedig masoktol!;-)

Ő a nohoz ment az anyagiak miatt, csóró no pedig megvan rola győződve biztosan mennyire szereti öt mert csinált neki egy gyereket amiről köztünk is felmerülő téma volt hat nem nyilatkoznék hogy nyilatkozott a babyrol! Csóró nőt csak sajnálni tudom konyekig belenyúlt a szxrba ennyi idősen és ""tapasztalattal" a háta mögött sem jött ra hogy mondani sok mindent lehet és lehet nem pár eltöltött hónap után ismeri ki az ember a másikat...

Ezt Neked is tanácsolnam kedves Skori, hogy soha ne bízzatok el magatokat mennyire a másikba láttok mert a vizontok tudnak am újat mutatni vagy nem mutatni majd sok rájössz hahaha!

N

2018. máj. 10. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek elkeseríteni, de feljtsd el hosszútávra :/

A szex elismerem, hogy lebilincselő élmény volt, de ezt leszámítva úgy passzoltunk, mint a tollpihe meg a hintaszék.

8 hónapig voltam együtt vele, de addigra már szó szerint öltük egymást.

Nagyon nem tanácsos!

(Skorpió nő)

2018. máj. 11. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:

4 év hosszúnak tűnik fiatalon, egy élethez képest meg nagyon kevésnek. Szóval mihez viszonyítunk?

Egyébként pedig ne az általános társításokat nézd, mert azok pontatlanok. Általánosságban összeillők is lehetnek nagyon össze nem illők egyedileg. A szinasztria sokkal többet tud segíteni, hogy a ti esetetekben mire lehet számítani.

Itt egy jó: [link]

2018. máj. 15. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!