A nyilas férfinek milyen tulajdonságai vannak? Inkább pozitív vagy inkább negatív?
A 6 sok igazságot mondott el.A diszharmóniában lévő nyilasokra jellemzőek ezek a "rossz" tulajdonságok.Valószínűleg többen találkozhattunk már velük :)
"Nyilas: Amikor diszharmonikus állapotba kerülsz, akkor igyekszel többnek mutatni magad, mint amennyi vagy, mert attól tartasz, hogy gyengének, jelentéktelennek fognak látni mások. Ez a félelem vezet oda, hogy sokat ígérgetsz, pedig azokat nem tudod betartani."
A kóros késés is jellemző rád, ha nem találod az összhangot önmagaddal és a környezeteddel. Ilyenkor megszállottan foglalkozol a külsőddel, viselkedéseddel, mert azt hiszed, hogy mindenki téged figyel, és szeretnél példakép lenni.
Én is hasonló rosszakat hallottam róluk. Én nem sok nyilast ismerek. Több. mint 25 évig éltem boldog házasságban nyilas csillagjegyű nővel. Van egy nyilas jegyű jóbarátom.
Szerintem az intelligencia lényeg.(Hasonlóan a vízöntőhöz.) Ha intelligens, semmi gond. Ha kevés az intelligenciája, akkor lesznek hangsújosak a negatív tulajdonságai.
Szerintem a nyilas jegyű emberek jellemző tulajdonságai: valamit sportol vagy sportolt aktívan, mindig a győzelem a fontos számára, a szabályokat maximálisan kihasználja, akár vissza is él vele a győzelem érdekében, számít a csapattársaira, kiborul ha nyert helyzetből nem győz, életvidám, mindig tettre kész, hajlamos túlterhelni, túlhajszolni magát, szeret olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!