Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A nyilas férfinek milyen...

A nyilas férfinek milyen tulajdonságai vannak? Inkább pozitív vagy inkább negatív?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 12:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%
#10esnel a pont.
2018. máj. 1. 07:57
 12/17 anonim válasza:
Nyilas NŐ vagyok és nem egyszerű eset. De a nyilas férfiaktól mentsen meg az Isten Mindenkit!
2018. máj. 2. 19:00
 13/17 anonim válasza:
88%
Igen biztos majd az alapján alakulnak ki az emberek tulajdonságai, hogy milyen honapban születettXDDDD
2018. máj. 5. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:

A 6 sok igazságot mondott el.A diszharmóniában lévő nyilasokra jellemzőek ezek a "rossz" tulajdonságok.Valószínűleg többen találkozhattunk már velük :)

"Nyilas: Amikor diszharmonikus állapotba kerülsz, akkor igyekszel többnek mutatni magad, mint amennyi vagy, mert attól tartasz, hogy gyengének, jelentéktelennek fognak látni mások. Ez a félelem vezet oda, hogy sokat ígérgetsz, pedig azokat nem tudod betartani."

A kóros késés is jellemző rád, ha nem találod az összhangot önmagaddal és a környezeteddel. Ilyenkor megszállottan foglalkozol a külsőddel, viselkedéseddel, mert azt hiszed, hogy mindenki téged figyel, és szeretnél példakép lenni.

2018. máj. 5. 22:05
 15/17 kiss458 válasza:
Hát meglepödve olvasom az itt leírt válaszokat, 32 éve élek egy nyilas férfival, ennél tökéletesebb, jószívü, segítökész társat keresve sem találhattam volna. Vagy csak azért mert a mérleg nő illik hozzá?
2018. máj. 7. 10:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is hasonló rosszakat hallottam róluk. Én nem sok nyilast ismerek. Több. mint 25 évig éltem boldog házasságban nyilas csillagjegyű nővel. Van egy nyilas jegyű jóbarátom.

Szerintem az intelligencia lényeg.(Hasonlóan a vízöntőhöz.) Ha intelligens, semmi gond. Ha kevés az intelligenciája, akkor lesznek hangsújosak a negatív tulajdonságai.

Szerintem a nyilas jegyű emberek jellemző tulajdonságai: valamit sportol vagy sportolt aktívan, mindig a győzelem a fontos számára, a szabályokat maximálisan kihasználja, akár vissza is él vele a győzelem érdekében, számít a csapattársaira, kiborul ha nyert helyzetből nem győz, életvidám, mindig tettre kész, hajlamos túlterhelni, túlhajszolni magát, szeret olvasni

2018. máj. 7. 15:49
 17/17 anonim ***** válasza:
jav.: hangsúlyosak
2018. máj. 7. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!