Szűz lány hogy hódítson meg egy Oroszlánt?
Hát megszívtad ezzel a kérdéssel, mindenki csak beszól :DD
Szerintem számold ki a Jupiter Marshoz képesti állását és az eredmény normál alakjának egészre kerekített értéke (pl 6,3~ 6) legyen az a nap, amikor megszólítod. Aztán számold ki ennek a logaritmusát és a gyökét, majd oszd el a kettő összegét a Nap-Jupiter távolsággal és a normál alak megadja az időpontot is. Ezután már csak meg kell nézned egy álmoskönyvben a havi álomnaplód alapján, hogy miket tanácsos neki mondani, valamint az Oroszlán csillagkép várostérképre vetített pontjain (különböző helyszínek jönnek ki) igyekezz találkozni vele. Ha sikerült meghódítani, akkor gyorsan ess is teherbe, hogy el nhezebben meneküljön, ha megtudja, hogy a horoszkópja alapján szedted fel. ;x
Én lány vagyok és szűz a horoszkópom, párom oroszlán. Nem volt semmi különös, sokszor találkoztunk, beszélgettünk és jött a szerelem. Hajrá! :) 4 éve együtt vagyunk.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!