Mivel tudnék elcsábítani majd megtartani egy oroszlány jegyű nőt?
Mondanám azt, hogy már az elcsábítás megörtént. Valamilyen szinten mintha együtt is lennénk már, de furcsa. Nagyon ragaszkodik a szabadságához. Inkább olyan mintha félne az egésztől. Általában kedves és keres ő is, de eddigi kapcsolataimhoz képest ez az első ahol fordult a kocka és én vagyok a másikra rátapadva és nem fordítva (én nyilas vagyok).
Hiszek is ebben a horoszkóp dologban meg nem is. Inkább végső elkeseredésemben kérdezem tőletek ezt hátha tényleg tudtok jó tanácsokat adni. Szerintem nagyon jó páros lennénk.
Előre is köszi a válaszokat !
Az oroszlánok uralkodni akarnak általában, maximális figyelmet igényelnek és nehezen tűrik a "Nem" szót, főleg ha egy kérésükre válaszolsz így.
Szóval oroszlán nőnek a legjobb egy papucs férfi, aki nem rest teljesíteni minden óhaját-sóhaját.
Röviden ennyi.
A bővebb elemzéshez nem elég csak a csillagjegye, hanem egyéb más adat is kell.
Vannak oldalak "Személyre szabott horoszkóp" készítés funkcióval, javaslom keress fel egyet, na ott mindent leírnak ami várható. (a teljes képhez kellenek a kiszemelted születési adatai)
Általában a hatalom és a pénz imponál nekik, de ez így tényleg elég általános megfogalmazás.
Ismerni kellene a részletes asztrológiai képletét is a hölgynek... :)
Én is ilyen vagyok ismerkedés elején, mint az általad leírt lány. Ha kitartó vagy és maximális önbizalommal viszed végig, akkor sikerül megszerezni. Egyébként valóban fontos a törődés és a sok figyelem nekünk oroszlánoknak, de közel sem egy papucs pasi az akire vágyunk...:)
És a holdjegy nagyon mérvadó érzelmek teren, fontosabb is mint a napjegy úgyhogy az egy dolog hogy ő oroszlán és az egy másik dolog, hogy hogyan viselkedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!