Hogyan lehet elcsábítani egy mérleg pasit?
Én mérleg pasi vagyok, és a világon semmi köze nincs a csillagjegyekhez.
Ha el akarsz csábítani egy póasit, akkor legyél kedves, helyes, aranyos. Legyél vékony. Lehetőleg ne legyenek rajtad ordenáré nagy tetoválások. Ne vágasd le a hajad olyan rövidre, mint Ördög Nóra, mert akkor elég nyomi fejed lesz.
He pedig mindez nem elég, akkor fújd be magad egy tömény erősségű feromon spra-el. (A www.csinileszel.hu weboldalon tudsz rendelni).
Ha ilyen nő vagy, amiket itt leírtam, akkor te vagy a tökéletes nő, és nem lesz olyan pasi, akit te meg ne kaphatnál.
1. pasinál: Szereti az okos lányokat, akikkel mindenről tud beszélgetni. Emellett persze azt is elvárja, hogy csinos legyek - és maradjak. Szereti ha figyelnek rá, gondoskodnak róla, a finom kajákat, kis meglepetéseket.
2. pasinál: Első látásra, sokat hülyéskedtünk, beszélgettünk, hasonló volt az érdeklődésünk.
Na de ezek szerintem minden csillagjegynél működnek.
hidd el sokat segítesz magadon ha elfelejted ezeket a horoszkópos hülyeségeket minden ember egyedi a család a szoc. környezet meg az öröklött tulajdonságaink formálnak minket ehhez pedig semmi köze a csillagjegyeknek
de hogy kérdésedre válaszoljak tesóm mérleg (mondjuk én is, ikrek vagyunk) és nála az aranyos lányok a nyerők akik jól főznek
bár ez szerintem minden csillagjegynél bejöhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!