Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan lehet elcsábítani egy...

Hogyan lehet elcsábítani egy mérleg pasit?

Figyelt kérdés
Srácok válaszát várom akik mérleg csillagjegyűek és csajok válaszát akiknek volt mérleggel kapcsolatuk :)
2012. nov. 26. 14:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem horoszkóp szerint ezt nem lehet megmondani. ha tetszel neki akkor könnyen menni fog. ha nem akkor sehogysem.
2012. nov. 26. 15:00
 2/15 anonim válasza:
Szerintem a horoszkópnak semmi köze nincs hozzá
2012. nov. 26. 15:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg neki a cicidet. 32/F/Mérleg
2012. nov. 26. 15:04
 4/15 anonim válasza:
Hogy boldog légy: [link]
2012. nov. 26. 15:04
 5/15 molnardav válasza:
42%

Én mérleg pasi vagyok, és a világon semmi köze nincs a csillagjegyekhez.

Ha el akarsz csábítani egy póasit, akkor legyél kedves, helyes, aranyos. Legyél vékony. Lehetőleg ne legyenek rajtad ordenáré nagy tetoválások. Ne vágasd le a hajad olyan rövidre, mint Ördög Nóra, mert akkor elég nyomi fejed lesz.

He pedig mindez nem elég, akkor fújd be magad egy tömény erősségű feromon spra-el. (A www.csinileszel.hu weboldalon tudsz rendelni).

Ha ilyen nő vagy, amiket itt leírtam, akkor te vagy a tökéletes nő, és nem lesz olyan pasi, akit te meg ne kaphatnál.

2012. nov. 26. 15:05
 6/15 anonim ***** válasza:

1. pasinál: Szereti az okos lányokat, akikkel mindenről tud beszélgetni. Emellett persze azt is elvárja, hogy csinos legyek - és maradjak. Szereti ha figyelnek rá, gondoskodnak róla, a finom kajákat, kis meglepetéseket.

2. pasinál: Első látásra, sokat hülyéskedtünk, beszélgettünk, hasonló volt az érdeklődésünk.

Na de ezek szerintem minden csillagjegynél működnek.

2012. nov. 26. 15:07
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
rápakolsz az egyik oldalára ás amikor kibillen elkapod:D
2012. nov. 26. 15:21
 8/15 anonim ***** válasza:
44%
en meg nem jonnek ossze ilyen horoszkopmanias csajjal... ez van
2012. nov. 26. 15:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Az eddigi tapasztalataim szerint igen is van benne valami, hogy az ember jobban talál azzal akivel a horoszkóp szerint is talál, mert hasonlóbb a gondolkosásuk. Ha egy kicsit odafigyeltek a körülöttetek lévőkre máris látni fogjátok, hogy a horoszkóp olvasgatása néklül is a mérleg gyakran vízöntő mérleg vagy nyilas barátokkal van körülvéve, a bak ismerőseiteknek bika vagy szűz a párja legtöbbször...és így tovább.
2012. nov. 26. 15:57
 10/15 anonim válasza:

hidd el sokat segítesz magadon ha elfelejted ezeket a horoszkópos hülyeségeket minden ember egyedi a család a szoc. környezet meg az öröklött tulajdonságaink formálnak minket ehhez pedig semmi köze a csillagjegyeknek

de hogy kérdésedre válaszoljak tesóm mérleg (mondjuk én is, ikrek vagyunk) és nála az aranyos lányok a nyerők akik jól főznek

bár ez szerintem minden csillagjegynél bejöhet...

2012. nov. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!