Víöntő jegyű fiúk! Nektek milyen lány jön be? Hogy lehet titeket elcsábítani? Milyen jegyű lányokkal jösztök ki jól?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 11:51
1/9 anonim válasza:
1. A szőke nagy mellűek jönnek be. Meg a barna, fekete, vagy akár vörös hajúak, mellmérettől függetlenül.
2. Elcsábításhoz elég egy csokit adni. Persze minél kevesebb ruhában, vagy anélkül.
3. Azokkal a lányokkal jöszünk ki a legjobban akik nyelvtanból minimum a hármas jegyet elérték.
4. Ja bocsánat, most jut eszembe hogy bika vagyok, nem vízöntő...
2/9 anonim válasza:
Én azokat a csajokat szeretem akik nem hisznek az ilyen baromságban, ez nálam pluszpont.
3/9 anonim válasza:
Hamár iylen horoszkóposdit szóba hoz akkor semmi esélye.
4/9 anonim válasza:
szőke nagy mellűek Az alap:D amúgy nem számát milyen a haja csak a mellek számítanak és legyen csinos és legyen mindig meztelenül az minden fiút el csábít Nem kell csokit adni elég hogyha minden nap kezembe nyom egy pár tízezret És bak vagyok nem vízöntö:DDD
5/9 anonim válasza:
Szerintem te nem fogsz senkivel "kijösszni" ha ilyenekben hiszel.
6/9 anonim válasza:
Azok jönnek be, akik tudnak helyesen írni, és nem hisznek a horoszkópban.
7/9 anonim válasza:
nem írt hibásan -.- a jösztök az tájszó... anyum is így szokta mondani.. :D nekem vízöntő az aszcendensem és olyan lány jön be akivel lehet hülyülni, benne van mindenben, aranyos, szép, vékony, kedves, stb:D
8/9 anonim válasza:
Nagycsöcsű vékony és csendben marad. Ja és hoz sört.
De ez minden jegyű fiúra igaz.
9/9 anonim válasza:
Ne legyél alpári utolsó! Nem elég ha sört hoz, vigye ki a kiüresedett korsót és töltse újra! :D
24 F :) Vicc amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!