Egy Bak jegyű férfi le tud győzni egy Bika jegyűt?
Figyelt kérdés
Milyen erő különbség van köztük és mennyit kéne edzenie egy Baknak, hogy legyőzza a Bikát?2018. ápr. 21. 14:58
1/6 anonim válasza:
Ez a testi adottságaikon múlik, hanem a csillagjegyükön :)
Troll kérdés, gondolom :P
4/6 anonim válasza:
Egy bak az olyan mint egy szupercsillagparaszt, csupan szavakkal egesz univerzumokat semmisit meg.
5/6 anonim válasza:
Én bak vagyok!!!!
A legjobb dolog amit csak tehetsz az hogy megszereted azt a bikát...nekem a legeslegjobb barátom egy kicseszett bika...olyan makacs elszánt erös anyagias hüséges megszakithatatla ember h csak na...imádom!!!! Imádom h bak létemre univerzumokat rombolok le vagy teremtek ujjakat és őt kajakra érdekli mert részben ö is ilyen...4 laba van van szarva növényevö...igen vagy jo párszáz kiloval nehezebb a baknál de a szivük egyformán dobog:)
6/6 A kérdező kommentje:
Mi van? He? Heee???! Elnézést, de nem vagyok homokos! Leakarom győzni és az őzgidával elsétálni a naplementében.
2018. ápr. 24. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!