Jaime Lannister a Trónok harca egyik epizódjában azt mondta Brienne-nek, hogy 3 férfi van a Hét Királyságban, aki le tudná győzni. Kikre gondolt?
Nem részletezte. Arra nem emlékszem,h a könyvben egyáltalán mondta-e ezt, de miután levágták a kezét, akkor gondolkozott rajta,h a legerősebbek közül lenne-e még esélye vmelyik ellen. És akkor említette -akikre emlékszem- a Vérebet, a Hegyet és Hordó Umbert,h ellenük már nem lenne esélye, mert túl erősek fizikailag. Loras ellen egy lovagi párbajon nem lenne esélye, mivel egy kézzel nem tudná a lándzsát és pajzsot is tartani egyszerre plusz irányítani a lovat, stb.
De sztem ezek közül sztem egyiket se sorolta volna azok közé, akiknek van ellene esélye. A Hegy erős, de lomha (mint ahogy a következő évadban ki is fog derülni^^), ugyanígy Umber, a Véreb vmennyivel gyengébb de gyorsabb mint a Hegy. Loras inkább lovas összecsapásban jó, nem közelharcban stb.
Ha volt ilyen kijelentése a könyvben is amire kérdezel, akk sztem az egyik Barristan Selmy, mert igaz h öreg, de úgy vélik,h ő a legjobb harcos a Hétkirályságban. Ha csak a sorozatban volt, akkor meg felesleges rajta agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!