Mi a véleményetek a skorpió csillagjegyrôl?
Szélsőségesek.
Minden tiszteletem annak, aki dgy skorpiót el tud viselni!
(Egyébként én is az vagyok :D)
"Térjetek meg, és higgyetek az evangéliumban.” Mondta Jézus
Istenben higgyetek, ne a horoszkópban, babonákban!
Jómagam is az volnék. Amit írnak általában róluk nem nagyon igaz rám. Szeretek társaságba járni, nem vagyok bosszuálló, nem szeretek haragot tartani és hűséges vagyok. Általában ennek ellentéte a skorpió a leírásokban.
Ami viszont igaz, az az hogy nem esek kétszer ugyan abba a hibába, jó humor, vonzó személyiség (nagyképűség nélkül mondom), céltudatosság, határozottság, titokzatosság, néha kicsit hűvös, türelem, nyugodtság....és nagyon erős szexuális étvágy... bárhol, bármikor.
23/f
Én skorpió vagyok és ezek a tapasztalataim:
Bosszúállók vagyunk?
Elismerem. Nincs értelme tagadni. ;)
Bizalmatlanok vagyunk?
Az az adott környezettől függ.
Hűtlenek vagyunk?
A hűség az relatív. Ha valaki elárult már egyszer annak minek? Hogy aztán megint megtegye? Na még mit nem! Ha a barátunkról vagy a családunkról van szó nem hagyjuk cserben.
A legfájóbb ponton szúrunk?
Ha valaki belénk köt akkor nem hagyjuk magunkat. Nem tartokgathatjuk magunkban az "ellenségünk" gyengéjét.
Haragtartóak vagyunk?
Attól függ kiről van szó.
Szeretünk gonoszkodni?
Igen, bár nyilván nem olyanokkal akik nem érdemlik meg.
Irigyek vagyunk?
Nincs mire. (Ezzel nem azt mondom hogy jobbak vagyunk)
Ezek a dolgok egyébként egyénfüggőek mert senki sem egyforma. Van aki például nem bosszúálló, viszont annál hűtlenebb. Van akire egyik sem igaz. Van akire mindegyik. Én például a megfelelő emberhez hűséges vagyok, nyitott, aki meg tudom, hogy már volt velem bunkó, azzal csak nem állok szóba. Kb. ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!