Ti ismertek olyan rák (csillagjegyű :D) férfit, aki nem agresszív és nem hűtlen?
Tudom, hogy a csillagjegy nem minden, ott az aszcendens, na meg a gének, neveltetés stb... De mégis olyan kíváncsi vagyok . Azt írják a rákról, hogy hűséges, kedves stb de akiket én ismerek(férfi) mind agresszív és hűtlen...
23L
Igen,az en ferjemet is úgy ismeri mindenki,hogy hüséges ,udvarias,preciz
Itthom meg egy agressziv, uralkodó manipulator. Ezt az oldalat senki se gondolná.
Ja es utolag kiderult,hogy23 évig volt hűtlen.
Termeszetesen Rák a csillagjegye.
Első párom agresszív volt iszonyatosan féltékeny (magából indult ki többször megcsalt egyről tudtam azért is hagytam el utólag derült ki a többi ) ennek ellenére alig tudtam tudtam levakarni magamról zaklatott fenyegetett, követettt, utcán megvert stb. De még együtt voltunk is állandóan a se ggembe lógott nem lehettem a barátnőimmel, ha nem írtam azonnal vissza neki fenyegetőzött szörnyű 3 évig voltunk együtt.
Mostani is szintén agresszív szintén féltékeny de tűrhető módon. Iszonyat hűséges. Nagyon jószívű ember a legutolsót odaadná a szeretteinek. Vitatkozni nem érdemes vele mert csak neki lehet igaza és ezt agresszív módon a tudtomra is adja. Soha nem ütött meg inkább a falba üt egyett. Vele már 6 éve vagyok. Horoszkóp alapján nem lehet következtetéseket levonni.
Igen.
Agresszivitása és hűtlensége is megszünt halálával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!