Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ti ismertek olyan rák (csillag...

Ti ismertek olyan rák (csillagjegyű :D) férfit, aki nem agresszív és nem hűtlen?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a csillagjegy nem minden, ott az aszcendens, na meg a gének, neveltetés stb... De mégis olyan kíváncsi vagyok . Azt írják a rákról, hogy hűséges, kedves stb de akiket én ismerek(férfi) mind agresszív és hűtlen...

23L

2018. ápr. 6. 15:54
 1/8 anonim válasza:
100%
Igen, én ismerek olyan rák férfit, aki nagyon hűséges, türelmes és nagyon udvarias. Kedves mindenkivel és nagyon precíz.
2018. ápr. 6. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Igen,az en ferjemet is úgy ismeri mindenki,hogy hüséges ,udvarias,preciz

Itthom meg egy agressziv, uralkodó manipulator. Ezt az oldalat senki se gondolná.

Ja es utolag kiderult,hogy23 évig volt hűtlen.

Termeszetesen Rák a csillagjegye.

2018. ápr. 6. 16:37
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 az durva,sajnos enis ismerek sok ilyen rakot :((
2018. ápr. 6. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Első párom agresszív volt iszonyatosan féltékeny (magából indult ki többször megcsalt egyről tudtam azért is hagytam el utólag derült ki a többi ) ennek ellenére alig tudtam tudtam levakarni magamról zaklatott fenyegetett, követettt, utcán megvert stb. De még együtt voltunk is állandóan a se ggembe lógott nem lehettem a barátnőimmel, ha nem írtam azonnal vissza neki fenyegetőzött szörnyű 3 évig voltunk együtt.

Mostani is szintén agresszív szintén féltékeny de tűrhető módon. Iszonyat hűséges. Nagyon jószívű ember a legutolsót odaadná a szeretteinek. Vitatkozni nem érdemes vele mert csak neki lehet igaza és ezt agresszív módon a tudtomra is adja. Soha nem ütött meg inkább a falba üt egyett. Vele már 6 éve vagyok. Horoszkóp alapján nem lehet következtetéseket levonni.

2018. ápr. 6. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen, de a korkülönbség nagy lenne...
2018. ápr. 6. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, ismerek ilyen férfit, az testvérem az. Megbízható, hűséges, nagyon nyugodt, és soha nem bántana senkit se szóval se tettekkel. (Vannak nyilván rossz tulajdonságai is, de nem ezen a téren.)
2018. ápr. 7. 07:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Agresszivitása és hűtlensége is megszünt halálával.

2018. ápr. 8. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen,a bátyám. A világ legjobb embere. Figyelmes,előzékeny,kedves,a párjával odaadó,pedig a párja gyakran kiakasztó.
2018. okt. 14. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!