Ilyen személyiséggel/jellemzőkkel milyen csillagjegyű ember lehet?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, de nem tudom a csillagjegyét. Ezek alapján mi lehet?
- erős akaratú
- manipulatív
- mindenkit levesz a lábáról
- szenvedélyes
- titokzatos
- néha, mint ha a vesémbe látna
- spirituális, sok mindent megérez előre
- 07.07-én született
- néha boszorkányos
- főnökösködő
- nagyon intelligens
- szeret játszadozni
- kicsit zárkózott
2018. márc. 29. 18:37
11/15 anonim válasza:
Ja, alapműveltség nélkül horoszkópozol? Akkor rosszabb a helyzet, mint gondoltam... Akkor ne azt derítsd ki, hogy az a lány hánykor született, hanem azt, hogy mi a legmagasabb iskolai végzettsége, mert ha ő kapásból tudja, hogy mi az, amiről te még csak nem is hallottál, akkor nem vagytok egymáshoz illőek, az a helyzet.
12/15 anonim válasza:
Szerintem nincs rossz csillagjegy,minden jegynek megvan a maga erőssége és gyengesége. Pl a skorpió pozitiv állások esetén erős gyógyító képességekkel rendelkezik, értsd orvoslás,gyógyszerèszet. Stb. Erős,vonzó személyiségűek lehetnek. Negatív esetben féltékenységre adhat hajlamot. Az biztos,ha egy skorpió megszeret- akkor erős barátságra tettél szert. ( én nem az vagyok,így írom :) ) de emellett sokkal több az asztrológia,mint napjegy- ascendens...
13/15 anonim válasza:
Bakker, aki ilyen lányt talál az szedje össze a tökeit és vegye le a lábáról, ne itt játssza a táltos jósnőt...
14/15 A kérdező kommentje:
#13 miért? ezek alapján ő jónak számít hogy "bakker, aki ilyen nőt talál, vegye le a lábáról" ?
2018. márc. 30. 23:47
15/15 anonim válasza:
Hehe, mintha rólam írtál volna jellemrajzot. Én skorpió vagyok (igaz férfi), szóval jól beletalált egy pár hozzászóló.
Mindenesetre vigyázz, mert a skorpió csaj mellett hamar papucsállatka leszel, ha nem vagy eléggé karizmatikus személyiség. Részemről én nem is akarnék skorpió csajt hosszú távra, max. egy rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatra.
Ja egy kis műveltség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!