Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még olyan ember aki olyan...

Van még olyan ember aki olyan személyiséggel bír mint én?

Figyelt kérdés

Alapjáraton semmi nem érdekel,csak az tud érdekelni amire ráveszem magam, hogy ezt meg kell csinálni és muszáj vagy kötelező! Ateistának tartom magam, nem nézek TV-t már 5 éve nem is bánom, meglátom bárminek a hátulütőjét, szeretem a szarkazmust és használom is rendszeresen.Úgy érzem rajtam a média nem tud "agymosást" végezni, mondjuk ebbe lehet tévedek. :)

Ha valaki van még ilyen személyiséggel megáldva kérem jelentkezzen kíváncsi vagyok.

18/F

2016. dec. 8. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Privit írni ér?
2016. dec. 8. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézzük miben egyezünk. Én:

18/F

Ateista

Nem nézek TV-t

Érdekel egy csomó minden

Szarkazmust szintén szeretem

Megpróbálom a dolgok negatív oldalát úgy nézni hogy inkább a megoldáson gondolkozok

Szerintem amit leírtál az átlagban igaz egy csomó emberre. Nem olyan különleges tulajdonságok.

2016. dec. 8. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ateista

nem érdekel különösebben semmi

nem nézek tévét

nincs nagyon kedvem lenni

nem hiszek el senkinek semmit, főleg a médiának nem

18L

2016. dec. 8. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Én ilyen voltam 1-2 éve, de az ateizmust nem ajánlom, mert tévútra visz ha kicsit is érdekel a világ.
2016. dec. 8. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Hiszek Istenben, de nem tartozom egyik felekezethez sem

Sok szenvedélyem van :)

Nem nézek tévét

Bárminek meglátom a hátulütőjét, és bármi hülyeségen képes vagyok drámázni

Általában szarkasztikus vagyok

Mivel ezt tanulom, pontosan tudom, hogy a média mindenkin képes agymosást végezni.

Nem egyezünk sok mindenben, de ha beszélgetnénk, valószínűleg jól kijönnénk (mert ki nyit egy beszélgetést azzal a kérdéssel, hogy "hé, szerinted amúgy van Isten?")

21/L

2016. dec. 8. 19:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagyis inkább az evolúcióban hiszek ha már szóba van ez az istenes dolog. #1 írjál nyugodtan :)
2016. dec. 8. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Ateista vagyok. Evolúcióban hiszek.

Átlátok rögtön minden politikai húzáson amivel csak megetetik a jónépet.

Tv-t se nézek.

Nem vagy egy fenenagy különlegrs ember, sokan vagyunk így.

2016. dec. 9. 00:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy nem létezik az evolúció, csak azt hogy az ateizmus pont ilyen tévútra visz mint amit kijelentettél.
2016. dec. 9. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!