Van még olyan ember aki olyan személyiséggel bír mint én?
Alapjáraton semmi nem érdekel,csak az tud érdekelni amire ráveszem magam, hogy ezt meg kell csinálni és muszáj vagy kötelező! Ateistának tartom magam, nem nézek TV-t már 5 éve nem is bánom, meglátom bárminek a hátulütőjét, szeretem a szarkazmust és használom is rendszeresen.Úgy érzem rajtam a média nem tud "agymosást" végezni, mondjuk ebbe lehet tévedek. :)
Ha valaki van még ilyen személyiséggel megáldva kérem jelentkezzen kíváncsi vagyok.
18/F
Nézzük miben egyezünk. Én:
18/F
Ateista
Nem nézek TV-t
Érdekel egy csomó minden
Szarkazmust szintén szeretem
Megpróbálom a dolgok negatív oldalát úgy nézni hogy inkább a megoldáson gondolkozok
Szerintem amit leírtál az átlagban igaz egy csomó emberre. Nem olyan különleges tulajdonságok.
ateista
nem érdekel különösebben semmi
nem nézek tévét
nincs nagyon kedvem lenni
nem hiszek el senkinek semmit, főleg a médiának nem
18L
Hiszek Istenben, de nem tartozom egyik felekezethez sem
Sok szenvedélyem van :)
Nem nézek tévét
Bárminek meglátom a hátulütőjét, és bármi hülyeségen képes vagyok drámázni
Általában szarkasztikus vagyok
Mivel ezt tanulom, pontosan tudom, hogy a média mindenkin képes agymosást végezni.
Nem egyezünk sok mindenben, de ha beszélgetnénk, valószínűleg jól kijönnénk (mert ki nyit egy beszélgetést azzal a kérdéssel, hogy "hé, szerinted amúgy van Isten?")
21/L
Ateista vagyok. Evolúcióban hiszek.
Átlátok rögtön minden politikai húzáson amivel csak megetetik a jónépet.
Tv-t se nézek.
Nem vagy egy fenenagy különlegrs ember, sokan vagyunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!