Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy hörgős zenét éneklő ember...

Egy hörgős zenét éneklő ember a magánéletben is vad személyiséggel rendelkezik vagy csak azért énekel ilyesmit mert ez érdekli az embereket, vagy a pénzért stb?

Figyelt kérdés
Szeretem az ilyen vadabb zenéket (death metal, stb) és csak úgy eszembe jutott vajon így lehet-e.

2013. febr. 13. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:
27%

A death metál nem érdekli az ebereket és főleg nincs belőle sok pénz.

Egyébként biztos nem azért énekel így,mert idegbeteg :)

2013. febr. 13. 10:56
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
akiket ismerek és ilyen, ill. ehhez hasonló zenét csinálnak, mindnek van valami igen komoly baja. persze kivételek mindig is voltak és lesznek.
2013. febr. 13. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, trollkodni nem ér! :D Én is nagyon sok embert ismerek, aki ilyen zenét játszik, sőt, nekem is van egy ilyen zenekarom, de szerintem mindannyian nyugodtabbak is vagyunk talán, mint az átlag. :) Annak idején én is elgondolkodtam ezen, aztán elmentem egy viszonylag híresebb magyar death metal banda koncertjére. A zene alapján kicsit tartottam tőlük, mint magánszemélyektől, de teljesen alaptalanul! Mindannyian kedves, jófej emberek! :)
2013. febr. 13. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

nem trollkodtam!:D nem, én vágom, hogy nyilván vannak teljesen ép hörgős zenét játszó emberkék, ez oké. de mondom: akiket én ismerek, azokkal tényleg van gáz fejben..:D

az viszont igaz, hogy nyugodtabbak, mint az átlag, nem idegbetegek. ilyen "leszarok mindent" hozzáállásuk van, amit én bírok, sőt, igazán jó lenne, ha én is ilyen lennék:D

2013. febr. 13. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Arra nem gondoltál, hogy azért csinálnak ilyen zenét, mert nekik is ez tetszik??
2013. febr. 14. 07:38
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
Milyen komoly bajra gondoltál? :D
2013. febr. 14. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van, aki feszültség levezetésnek használja, de valószínűleg mind komolyan gondolják, és tényleg nem túl visszahúzódó emberek...

A pénzt nem hiszem, és az ez érdekli az embereket sem, ugyanis (sajnos) a mai világban nem nagyon becsülik meg az ehhez hasonló műfajokat, PEDIG ez is művészet, és az önkifejezés egyik fajtája, és többnyire értelmes szövegekkel rendelkeznek, amik szintén az énekes/zenekar világnézetét foglalja magába...

Ui.: nem értem, miért jobb egy ugráló nyomorék, akinek szintén nincs hangja, SŐT még csak értelmes szövege sincs, és semmit se tett le az asztalra, csak a média nyomja belé a pénzt...Az ilyen ordítós/hörgős zenekarok legalább biztos, hogy önerőből jutottak oda, ahova, szóval ez szerintem külön becsülendő bennük...nem szorultak más segítségére, egyedül is talpon vannak...:D

Aminek úgy mellesleg nagyon örülök, mert imádom őket én is...:)

2013. febr. 18. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó voltam, bocsi nem vitát akarok szítani, és direktbe veszekedést indítani, csak szerintem meg kell becsülni a hörgős embereket is, mert valamivel többet tettek le az asztalra, hogy fent maradhassanak...
2013. febr. 18. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó:egyetértek veled,ment a zöldkéz.Én kb ugyanezt mondtam,és ezért kaptam lepontozást.
2013. febr. 18. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!