Szeretitek a saját horoszkópotokat? , ha nem akkor milyen jegyűek szeretnétek lenni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 20:06
21/25 anonim válasza:
tegnapelőtt 09:30
akkor örülj neki,mert egyszer egy ilyen nagypofájunak vertem be a képét,de akkor hirtelen nem tudta miért kapta!5 perc múlva már érdekes mód igen,ezt lehet otthon elnézik,de lehet egy idegen már nem!!
22/25 anonim válasza:
Tegnap előtt 9:30 as vagyok:)
Rám ha valaki kezet emel előbb ütöm le annál, hogy ő észrevette volna, hogy meg akarom verni:D
Na de mindegy...amugy a Kínai horoszkópom a kutya...ami miatt lenyugszom hamar és "megszelídít"
24/25 anonim válasza:
Szeretem a horoszkopomat bika :D De azért kiváncsiságból kiprobálnám milyen skorpiónak lenni :D
25/25 anonim válasza:
vastagon leszarom a horoszkópot! mindegy melyiket nézem ugyanolyan általánosságokat ír. amik bárkire igazak. tuti hogy öregasszonyok írják heti 2ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!