Szeretitek a saját horoszkópotokat? , ha nem akkor milyen jegyűek szeretnétek lenni?
Szerintem meg te vagy hülye kedves kérdező... Mivel az ember személyiségét nem csak a horoszkópja határozza meg, hanem a környezet ahol felnőtt, és a génállomány amelyet örökölt... Sokat számit, hogy kit hogyan nevelnek, és milyen környezetben nőtt fel, de ez ugye akkor rossz témakör, mert a tudományok témában a pszihológia és filozófia találkozásnál van, és nem a fantazmagóriában...
De a kérdésedre válaszolva, örülök, hogy én én vagyok, de egy fél pillanatig elszaladva a gondolattal: ha én nem ez az én lennék, hanem egy másik én, akkor annak örülnék... De biztos ami biztos, hogy akkor sem gondolkodnék, hogy más akarjak-e lenni... Amíg egy tökéletlen szubsztancia a tökéletességre törekszik, addig tökéletes, mert a megteremtett "tökéletes" a leginkább tökéletlen... ergo nem akarok magamból bármit is megváltoztatni, mert a jó és a rossz tulajdonságaimmal vagyok én én, és ha bármi megváltozna, akkor az az én már nem én lennék...
Jah a horoszkópom kihagytam, ami lehet sokat magyarát a hevességemen: tűz jegyű nyúl...
De ha az indiai érdekel akkor tűz jegyű kos
20:27 vok.
Engem nagyon érdekel az ezotéria de az a rész h horoszkóp abban nem nagyon hiszek és tényleg nem attól lesz ilyen meg olyan az ember amilyen hanem pl. attól h hogy nevelik a szülei.
Én kos vagyok:) És nagyon illik rám:) Szeretek kos lenni:)
Csak néha egy makacs agresszív állat vagyok:) De ezt elviselik a környezetemben lévők:) Mert tudják hogy ez csak 5 perc és elmúlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!