Szerintetek melyik a legjobb csillagjegy? Olyan gyereket szeretnek.
Ez a kérdés szégyent hoz az asztrológiára!
Őszinte együttérzésem a leszületendő gyermekkel.
Nem a 20 forintos magazinokból kell kiolvasni a tutit a napi horoszpók rovatban.
Nincs jó és rossz jegy. Jó és rossz megélések vannak, meg radix képlet...meg miegyéb...ezeket nézegesd és ne a bulvársz@rt!
Nem te fogod eldönteni a hozzád le születő lélek horoszkópját, hanem azt majd ő eldönti.
Ahogy eldönti azt is, a szabad akarat révén, milyen foglalkozása lesz, sorolhatnám.
Nem létezik, jó vagy rossz csillagjegy, ez hatalmas baromság, ha tudnád mire szolgál a csillagjegy, mire szolgál a horoszkóp, ki az aki hozzád születik és miért, akkor nem írnál ki egy ilyen kérdést.
Szerintem nagyon gyerekes és gáz gondolkodás, hogy a sztárok alapján akarod a gyerekedet megtervezni. Kb. 10 évesnek tűnsz a kérdésed alapján.
Egyébként a sztárok között is van mindenféle csillagjegyű ember, úgyhogy erre kár alapozni.
Szerintem az Oroszlán és Kos emberek személyisége a legelőnyösebb a mai világban. Az Oroszlán mindenhol a társaság középpontja, akire mindenki felnéz, a Kos pedig igazi harcos, vezéregyéniség típus.
A Halak pont hogy nagyon gáz szerintem. Náluk pesszimistább, kishitűbb emberekkel még nem találkoztam. Mindig a rosszat látják mindenben. Ezt kívánnám a gyerekemnek a legkevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!