Szerintetek melyik a legjobb csillagjegy? Olyan gyereket szeretnek.
1. Szerintem nem állsz készen arra, hogy gyereked legyen, de tényleg.
2. A sztárok nem születnek, hanem kőkemény munka árán azzá válnak.
3. Harvey Weinstein is halak és Osama Bin Laden is az volt. Szóval ennyi erővel sorozaterőszakoló és terrorista is lehet az a gyerkőc felnőttkorában.
"Amikor születtem, nem jeleztek nagyot
Messiás-mutató különös csillagok,
csak az anyám tudta, hogy királyfi vagyok.
A többiek láttak egy síró porontyot,
de anyám úgy rakta rám a pólyarongyot,
mintha babusgatná a napkorongot. "
*
Az ember az emberré levést az embertől tanulja.
Szépen nevelgetni kell, nem elvárásokat teljesíttetni vele. Arra jó a mosógép - ott beprogramozod és úgy végzi a dolgát.
Halak vagyok és az emberek nagy része nem bír. :D
Amúgy szerintem ökörködős kérdés.
Én meg bak vagyok, és egy hisztis köcsög. :)
Remélem a gyereked is ilyen lesz.
És ha úgy jön össze, hogy véletlenül Kos vagy Bika jegyű lenne mit csinálsz, elveteted, mert te más csillagjegyű babát akartál volna?
Idióta, ilyen inkább gyereket ne vállaljon.
1. A jegy, amit te vélhetően a napjegyre értesz, önmagában vajmi keveset árul le egy karakterről. Valaki személyiségének a teljes kiértékeléséhez minden bolygóállását és fényszögét ismerni kell. Például hiába Mérleg napjegy valaki, ha mondjuk a Skorpió a hangsúlyos a képletében, akkor sokkal inkább Skorpióként fog megnyilvánulni (ezért nagyívben kerülendők a bugyuta női magazinok szerelmi horoszkópjai, amik csak a napjegyet veszik figyelembe, mikor a szerelemet történetesen a Vénusz és a Hold befolyásolja leginkább). Tehát eltervezheted te Halaknak a gyereked, úgy, hogy a Halak-hava előtt 9 hónappal foganjon meg, korán sem biztos, hogy valóban egy Halak-személyiség lesz majd a pici. Máskülönben meg ilyen esetben a koraszüléssel is kalkulálni kell...
2. Nincs ilyen, hogy a "legjobb" vagy a "legrosszabb". Minden csillagjegynek ugyanannyi jó és rossz tulajdonsága van (a Vízöntő egy zseni, de nehezen él meg mélyebb érzelmeket, a Rák egy csupaszív, de nagyon kevés benne a realitás stb.)
3. A Halak karakter pont nem az a "sztár"-fajta, egy nagyon önbizalomhiányos, introvertált jegy. A sztár sokkal inkább az Oroszlán és a Mérleg (meg kicsit a Nyilas is).
4. És akkor most szakadjunk el az asztrológiától!
Ember! Te úgy beszélsz a megszületendő gyerekedről, mintha épp egy új autót szeretnél vásárolni! Ha így állsz a dologhoz, és nem úgy, hogy minden emberi hibájával, bűnével együtt elfogadod majd olyannak, amilyen, mert pusztán a te gyereked, akiért tűzbe nyúlnál, akkor te még nagyon nem állsz készen a gyerekvállalásra, mert közel sem érzed át ennek a dolognak a súlyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!