A halak csillagjegyű emberek tényleg olyan "nagyképűek", , vagyis olyan emberek akiket nem nagyon foglalkoztat az olyan személy akit csak ismernek és nem ő a legjobb barátjuk?
Figyelt kérdés
nekem az összes halak ismerősöm ilyen.2010. jún. 8. 18:32
21/22 anonim válasza:
"Én sem szeretek idegenekkel beszélgetni, hamar megérzem ki milyen ember, és én is szelektálok. Még valamit utálok: a jópofizást, és a nyalizást. Sosem voltam ilyen ember, és nem bírom elviselni, ha velem ilyenek. Alapjában véve nem vagyok barátkozós típus, de ha megérzem egy emberről, hogy jó ember, és őszinte, akkor egy idő után nyitok felé."
--> De keméény, nem gondoltam volna h vannak még rajtam kívül is ilyen emberek, mármint h ilyen sokan...
Egy szintén halak jegyű, oroszlán aszcendensű egyén (21/F)
22/22 anonim válasza:
Nekem 1 halak csillagjegyû haverom van de nem szokott köcsög lenni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!