Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A halak csillagjegyű emberek...

A halak csillagjegyű emberek tényleg olyan "nagyképűek", , vagyis olyan emberek akiket nem nagyon foglalkoztat az olyan személy akit csak ismernek és nem ő a legjobb barátjuk?

Figyelt kérdés
nekem az összes halak ismerősöm ilyen.
2010. jún. 8. 18:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Bezárkózott vagyok

ezért lehet hogy nagyképűnek néznek

2010. jún. 8. 19:46
 12/22 anonim ***** válasza:
57%
azért nem a horoszkóp határozza meg az egész embert.
2010. jún. 8. 19:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém halak, ő nyitott a világra, az emberekre, regneteg haverja van, legjobb barátja is, mégis még mindig "mindenkire nyitott".

Én ikrek vagyok, és inkább kerülöm az embereket, egyedül oldom meg a problémáimat, és nincs legjobb barátom sem.

Pedig elvileg fordítva kellen működnünk csillagjegyünk szerint.

2010. jún. 8. 19:51
 14/22 anonim válasza:
100%
Én halak vagyok. Ha úgy érted, hogy nem nagyon foglalkozunk másokkal, csak a közeli barátokkal vagyunk meg ilyenek... Nem tudom, én olyan vagyok, hogy velük jól érzem magam, és a többiek biztos azért nincsenek velem, mert nem szeretnek. Nehezebben oldódunk fel talán, és tényleg meg van a saját nézőpontunk a világról.
2010. jún. 8. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én halak vagyok. Már sok mindent mondtak rám, de azt, hogy nagyképű lennék, soha. :)
2010. jún. 8. 22:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Régi legjobb barátnőm Halak...Annyit tudok mondani róla,hogy nagyon sértődös ,és hogyha nem az volt amit ő akart akkor hamar megsértődött és olyankor csúnyán nézett:D

Eléggé birtokló is. Visszahúzodó, nem igazán szereti az idegeneket. A véleményét nagyon gyorsan változtatja.:/

Én Bika vagyok...Egy idő után már meguntam ezeket, és vége lett a barátságunknak.

18.L

2010. jún. 9. 15:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is halak vagyok...de szerintem ez nem nagyképűség, hogy nem szeretem a felszínes kapcsolatokat:D

És igen, csak a hozzám közelállóak a fontosak..., én nem szeretem a felszínes és érdek "barátságokat", de szerintem ez egyáltalán nem a nagyképűség kategóriába sorolható, ezt inkább máshogy hívnám...!

Inkább kimértnek nevezném!

Sok ember átb@szott már a palánkon...úgy hogy eléggé óvatos vagyok:D

2010. jún. 10. 01:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is halak a horoszkópom, és oroszlán az aszcendensem, és én is olyan vagyok, mint akiknek ugyanez (halak-oroszlán aszcendensel,azt hiszem 2 vagy 3 ilyen válaszoló is volt):D Tök érdekes:D

Én sem szeretek idegenekkel beszélgetni, hamar megérzem ki milyen ember, és én is szelektálok. Még valamit utálok: a jópofizást, és a nyalizást. Sosem voltam ilyen ember, és nem bírom elviselni, ha velem ilyenek. Alapjában véve nem vagyok barátkozós típus, de ha megérzem egy emberről, hogy jó ember, és őszinte, akkor egy idő után nyitok felé. Én nem vettem észre magamon (és mások sem) hogy nagyképű lennék, ellenben egoista vagyok:D

19/L

2010. jún. 11. 09:34
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Halak vagyok, bak aszcendenssel. A halak olyan világban élnek, ami elég sajátos. Bár én elég nyitott vagyok. Sokszor van, hogy beszélgetek idegenekkel is pl. nyugdíjas öreggekkel. :D A természetem elég változó, akár a víz. :D Nagy szájú is vagyok. Rögtön kimondom, amit akarok. :D Emiatt sokan azt hiszik, h. nem szeretem őket. Pedig nem erről van szó. Aki ugyanolyan értéket vall mint én azt imádom. :D
2010. jún. 13. 17:42
 20/22 anonim ***** válasza:
évekig éltem párkapcsolatban egy halak jegyűvel. ő volt a legközvetlenebb srác, akit valaha ismertem. rengeteg barátja van és nagyon könnyen tud kapcsolatot teremteni. az más kérdés, hogy kivel milyen mélységekig jut el- de rajta nem múlott. mindenkivel nagyon nyitott volt. viszont hihetetlenül elvarázsolt. tipikusan az, aki elveszti, otthagyja, nem zárja be, nem indítja el, nem kapcsolja ki a dolgokat :)
2010. jún. 18. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!