Melyik csillagjegyek hajlamosak leginkább a bi, -homoszexualitásra? És melyikek egyáltalán nem?
Figyelt kérdés
tapasztalataim, ismerősök, sztárok alapján a kaland kedvéért: a kos, az ikrek és a skorpió
érzelmi alapokon a rák és halak
2010. jún. 7. 22:20
11/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen változó, és nem valószínű, hogy erre lehetne építeni, de ahogy nézegettem a születési dátumokat, a május-június-júliusban születtek a legtöbben :D Szerintem van vízöntő is, pl. ha megnézem C. Ronaldo arckifejezéseit, viselkedését és futását... xD xD xD
12/18 anonim válasza:
Ebben a kérdésben abszolúte nem a napjegy számít, szóval nincs napjegy ami hajlamosabb lenne. Én inkább erős 5. házas Uránusszal kapcsolnám össze.
13/18 anonim válasza:
Bocs a minifloodért: "Akkor egyáltalán minek jössz ide,hogyha nem érdekel a téma??!" Talán mert érdekli, de nem a mellébeszélésre lenne kíváncsi. Milyen érdekes, ellenkező szemszögből is pont ugyanaz a hiba!
14/18 anonim válasza:
vízöntő. nekem ezt mondta 1 asztrológus.
15/18 anonim válasza:
Vízöntő vagyok...van barátnőm, és fúúj nem vagyok se biszex és homoszexuális se.
16/18 anonim válasza:
"Én inkább erős 5. házas Uránusszal kapcsolnám össze."
Benne is van a neváben: Ur Anus :D
17/18 anonim válasza:
előző! hát ez fenomenális! :DD
nagy vagy!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!