Rátok mennyire igaz a horoszkópotok?
Ismerek olyan embereket (oroszlán, skorpió, mérleg, nyilas, bika) akik szinte a jegyük élő megtestesülései, míg olyanokat is akikre egyáltalán nem igaz semmi az adott jegy jellemzőiből.
Én nyilas vagyok és eléggé igaz rám, a rossz értelemben is, a tipikus szabad szellemű álmodozó idióta vagyok aki nem szereti ha irányítani akarják de ezt már betegesen nyomom.
Rátok mennyire illik vagy nem illik a csillagjegyetek leírása?
én ikrek vagyok, rám a legfőbb ikrek jellemző abszolút nem igaz (csapodárság). Inkább az aszcendensem, a kos a domináns nálam.
Oroszlánt pl. ismerek hármat (anyukám, a pasim, egyik kolléganőm). Barátom és a kolléganőm megtestesült oroszlánok (imádják, ha bókolnak nekik, gyakran nem tudnak betelni magukkal, elvárják a tiszteletet). Anyukám viszont szelíd természetű, abszolút nem egy oroszlán típus :D
Ikrek csillagjegy, Ikrek aszcendenssel (vagy mivel) :)
Félig igaz, félig nem. Csapodárság, kétszínűség nem jellemző rám sem. Valamint az sem, hogy pl nem vagyok hűséges típus, mert mindig vágyakozom az új dolgok, kalandok után. Ez hülyeség :)
Rám nagyon.
Egy vérbeli perverz, érzelmi manipulátor vagyok nagy filozófikus személyiséggel.
(Skori)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!