Valaki írna az ikrek horoszkópról?
Például mi jellemző rájuk
Milyen téren tehetségesek
Stb
A válaszokat előre is nagyon köszönöm
itt a #3-ban írtam róla
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszk..
Szia.
A báttyám ikrek,ha szeretnél kérdezni írhatsz privátban és szívesen válaszolok.:)
Anyukam nagyon nagyon szelsoseges ikrek, nem tudom mi lehet az aszcendense de nagyon nehezen viselhető személyiség az ikrekség "legrosszabb" tulajdonságait képviseli.
-Mindent de mindent azt hiszi jobban tud, és ahogy sok helyen írják felületesen jártasak ezek a jegyek a témában de megvannak róla győződve hogy az ugy jo, még annak ellenére is ha Te a szakmában dolgoztál évekig stb. NEM LEHET MEGMAGYARÁZNI NEKI SEMMIT.
-Szitja a veszekedéseket, ha nyugodt körülmények vannak itthon talál valami kis apró szxrt amibe beleköthet és ha bárki a házban felveszi vele a párbeszédet addig addig csűri csavarja a szavakat míg fel nem idegel.
Ilyenkor inkább észre sem vesszük a zsörtölődését..
-Rühelli a házimunkát, megcsinálja ugy ahogy(inkább ne csinalna meg) de elégedettebb ha MÁS csinálja meg ezt a részt :-D
-A kettőség egy az egybe benne is megtalálható egyik pillanatba elküld a fenébe (és te el is mész) félóra múlva már hol vagy miért mentél el?
Utolsó sorban nagyon nagy színészek akik tipikus ikrek! :-)
Nekem az aszcendensem ikrek illetve áll pár bolygom ebben a jegyben de "szerencsére" azt vettem észre hogy rajtam a pozitivabb iranyba hajlo "irkek tulajdonságok" érvényesülnek... A többi jegyem illetve én magam is próbálok mindig csiszolni magamon! :-)
21/N
Én ikrek vagyok. és azt leszámítva, hogy "azt hiszi, mindenkinél mindent jobban tud", a többi igaz rám. :( Bár én belülről nem így élem meg. De a környezetem nehezen bír velem. És az is mennyire igaz, hogy ha nincs feszkó, akkor majd én generálok. Mert anélkül unatkozom.
Örülök, hogy olvastam a hozzászólásodat, ezentúl majd jobban odafigyelek erre.
Szerintem az ikrek a művészetek terén tehetséges. Én szívem szerint könyvet írnék. Mindig sok mondanivalóm van, amit valamilyen formában megosztanék másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!