BAK nő tényleg nem tudja kimutatni az érzéseit?
Milyen érzésrõl beszélünk?
A szerelemben valóban nem mutatom ki azt amit érzek, egy szerüen nem merem,szégyellõs vagyok,viszont belül nagyon mélyérzésü vagyok és együttérzõ.Ha megbántanak ugy teszek,mintha nem hallanám, szépen tovább sétálok,nem szeretem a konfliktusokat,nagy az igazságérzetem,bocsájtani bocsájtok de nem felejtek és már nem tudok ugy nézni valakire,ha ártott nekem valamivel.
Az érzelmek kifejezésének semmi köze ahhoz, hogy mikor született valaki. Sokkal inkább annak, hogy a családjában megtanulta-e, hogy hogyan és mikor tudja azt kifejezni.
Egyébként az a véleményem, ha valaki nem is akarja ezt a másik tudomására hozni, az nem is akar elköteleződni.
Kimutatják ők, csak nem olyan látványosan, ahogy elvárják az emberektől általában.
amúgy megjegyezném, hogy sokszor minél visszafogottabban mutatja ki valaki az érzéseit, azok annál őszintébbek. A Vízöntők sem "túlcsordulóak", mégis számítani lehet rájuk.
A látványos érzelemkimutatás sokszor szirupos álca - ne dőlj be ennek!
Kedves Kérdező!
Az én párom igaz nem nő. De bak jegyű, leírom a legjellemzőbb tulajdonságait. Az is igaz hogy nem csak a napjegy számít. 90%-ban bak jegyében állnak a bolygói, aszcendense ikrek.
Úgy gondolom az érzelmeit leginkább tettekben mutatja ki. Én még ilyen jó szívű emberrel nem találkoztam mint ő. Az utolsó falatot odaadná. Az érzelmeiről szinte képtelen beszélni, ha mégis akkor nagyon nehezen tudja összeszedni a gondolatait és közben érezni lehet hogy kényelmetlen neki a dolog és talán kicsit frusztrálja is.
A tettei alapján viszont lehet érezni, a szeretét, apró dolgokból. Nekem az elején ez nagyon fura volt mert az előző barátom meg pont Hogy a nagy érzelem kinyilatkoztatásokhoz szoktatott úgymond.
De egy baknak ez sokkal nehezebb dió.
Ha valami rossz dolog történik vagy valakivel összekap akkor magába tartja. Egyszerűen elnémul és nem szól semmit.
Elég óvatosan kell bánni vele mert egyszer megsértettem és aztán 3 napig szólni sem akart hozzám. De a végén ő volt az aki jött hozzám. Mert ő sem bírta. Ebből is látszik hogy vannak érzései azért.
Aztán a másik dolog Hogy iszonyú sokat agyal tervez stresszel. Sokszor ez olyan kormorán teszi. És tud ugy az emberre szúrósan nézni. Pedig belül nem olyan csak egyszerűen ilyen. :D
Néha a beszélgetésekben is hűvösnek hidegnek kimértnek látszik de nem az.
Idősebbnek néz ki a koránál. De ezt nem negatív értelemben mondom.
Sokszor könnyen elpattanik az agya ilyenkor tud nagyon nyers lenni és kicsit bunko is. De ezt ő is elismeri és ilyenkor megkér hogy most egyedül akar lenni mert feszült és nem akarja rajtam levezetni.
mások előtt nem teregeti a szexuális életét. Nyilvános ölelés egy kisebb puszi de ennyi. Az ágyban mikor ketten vagyunk akkor viszont teljesen más. :)
Nekem azért könnyebb talán ezeket megérteni mert nagyon hasonlóak vagyunk, az én jegyem szűz.
Nagy benne a megfelelési vágy, nem akar csalódni, csalódast okozni. Minden maga akar megoldani, segítséget soha nem kér. Pedig nem kell mindent egyedül megoldani. :)
Az egyik legjobb barátnőm is bak, ugyanezek igazak rá.
De bármi kérdésed van írj privátban szívesen beszélgetek erről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!