Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » BAK nő tényleg nem tudja...

BAK nő tényleg nem tudja kimutatni az érzéseit?

Figyelt kérdés
Olyan férfiak válaszát várom, akiknek a párjuk, feleségük BAK jegyben született. Milyen tapasztalataik vannak az érzelmekkel kapcsolatban? Tényleg nem tudják kimutatni az érzelmeiket? Nem érzitek úgy, hogy többet adtok a kapcsoltba, érzelmileg, mint amit kaptok?

#nő #bak #érzlemek
2018. jan. 17. 10:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ez hibás általánosítás pl komor az arckifejezésük zárkózottak és idősebbnek néznek ki mint valójában stb .
2018. jan. 17. 13:21
 12/28 anonim ***** válasza:

Feleségem bak.

LÁTSZIK rajta, hogy szeret, félt.

Én is bak vagyok :-)

2018. jan. 17. 13:29
 13/28 anonim ***** válasza:
25%
Legalábbis sokkal jobban érdekli őket az érzelmeknél a párkapcsolat egyéb aspektusai. Pl. lóvé....
2018. jan. 17. 13:32
 14/28 anonim ***** válasza:
46%

szóval ingen love helyett lóvé

az is a szerelem egy fajtája ... :))))))

2018. jan. 17. 13:33
 15/28 anonim ***** válasza:

Komoly, érzéketlen, de nem látszik, hogy mennyire érzékeny.

Nem mutatja ki, mit is érez valójában.

2018. jan. 17. 13:42
 16/28 anonim ***** válasza:

Off

Én bak nő vagyok,szóval nem válaszolok,viszont érdekelnek a kommentek.

2018. jan. 17. 14:36
 17/28 anonim ***** válasza:
61%

A gyengéd érzelmeket nehéz kimutatni (pedig vannak), mert a büszkeség nem engedi.

Üdv. egy bak nő

2018. jan. 17. 14:40
 18/28 anonim ***** válasza:

Akik szerint pedig a lóvé számít:

remélem nem általánosan gondoltátok. A halálom lenne, ha elveszteném az anyagi önállóságom, még párkapcsolatban is, támaszkodjon csak mindenki a saját pénzére, nekem nem kell másé.

2018. jan. 17. 14:43
 19/28 anonim válasza:
En bak no vagyok, es szerintem ez az aszcendenstol is fugg. Pl en nagyon is oszinten kimutatom, hogy mit gondolok, mit erzek. Sokszor akaratlanul is elarulom az arckifejezeseimmel.
2018. jan. 17. 15:00
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom, azért helyezték át, mert ez a kérdés ide való. Mondjuk én az előbb az emberek kategóriában láttam.

A bak nő ugyanolyan, mint a bak férfi. Makacs, önfejű, viszont családcentrikus, az érzelmeit valóban nem mutatja ki, de belülről ugyanolyan ember, mint mindenki más. Sokfélék vagyunk.

Megfordítom, nekem két párom is bak volt (férfi), én bika.

2018. jan. 17. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!