Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi jellemző rám, ha nyilas...

Mi jellemző rám, ha nyilas aszcendesű rák vagyok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nyilas vagy akkor: antiszemitizmus, hungarizmus, tiszteled szállasit, nem szereted a baloldalt
2010. jún. 4. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Jól tudsz ollózni.
2010. jún. 4. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

A nyilasokról tudnék mesélni,hiszen én is az vagyok.

Alapjába véve ami nagyon igaz rám:őszinte vagyok(Ami a szívemen,a számon.),bátran belevágok mindenbe(sokszor gondolkodás nélkül),nem félek véleménytnyilvánítani még akkor sem,ha nem kellene..:P és persze jól tudok kommunikálni,ami minden nyilas tulajdonsága.A rák jegyűek abszolút kedves emberek,szóval a nyilast nagyon jól kiegészítik!:D

2010. jún. 4. 14:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak az értelmes választ.
2010. jún. 7. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Szeretsz barátkozni, szereted a természetet, különösen a víz közelségét, az állatokat. Családcentrikus vagy, a Nyilas befolyás miatt erősen kötődsz a hazádhoz. Alapjáraton optimista életszemléleű vagy, de olykor rossz lesz a kedved.

25L

2010. jún. 15. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Rád a következők jellemzők:

Még magadat is lusta vagy megismerni, inkább vadidegeneket kérsz meg, hogy jellemezzenek abból kiindulva, hogy a születésed idején a Föld éppen hol tartott a pályáján és a forgásában. Hajlandó vagy inkább alárendelni az életedet ismeretlenektől kapott, felületes információknak, mint egy kicsit magadba nézni, és rájönni, hogy valójában mi jellemző rád.

Egyébként feltehetőleg ezek illenének rád akkor is, ha Mérleg aszcendensű Kos, vagy Csavarhúzó aszcendensű Víziló lennél.

2010. jún. 15. 20:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm az értelmesnek nem mondható választ. Gratulálok, hogy te is azon emberek közé tartozol, akik azért vannak a világon, hogy másokat kritizáljanak. Ha valami nem tetszik,, ott van a kijelentkezés. Nem értem, hogy ilyen emberek miért irogatnak ide.
2010. jún. 17. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!