Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilaskébt mulyen nő illik...

Nyilaskébt mulyen nő illik hozzám?

Figyelt kérdés

Volt kos, na ő egy foa volt.

Bak is --> hagyjuk

Halak is, uncsi off

Oroszlán is, rémes volt.

Lehet hogy a saját kategóriámban kéne keresnem egy nyilas csajszit?

26f

2017. dec. 9. 03:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
Feltétlenül helyesíró tanár legyen. ;)
2017. dec. 31. 10:33
 12/13 anonim válasza:
Állítólag a vízöntő.
2017. dec. 31. 12:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát én nyilas vagyok, és annyira nem csípem magam körül más nyilasok jelenlétét. Meg én azt sejtem, bár nincs tapasztalat, hogy túl unalmasak és idegesítőek lennénk egymás számára.

Kosokkal azért jól lehet sok dologban együttműködni. Bakokat szoktam bírni, de szerintem ők komolytalannak és gyerekesnek tartanak és nem annyira mélyednek abba, hogy megismerjenek.

A halak szó szerint aljasak és kihasználják az embert, felejtős.

Oroszlánokkal kapcs. vegyesek a megfigyeléseim, sokuk irtó beképzelt, nem is ismer és már le akar győzni. Más oroszlán meg vicces és jót lehet dumálni vele...

Az ikrek az, akitől mindenképp óvnálak! tapasztalat, bár közös a hobbi, de semmi érzés bennük, sokat beszélnek és semmiben sem hajlandóak alkalmazkodni.

A skorpió még ami felejtős, kihasználnak azok is.

Vízöntő passz.

A többiben érdemes gondolkodni-

Elsősorban mérlegek! Ők jó fejek szoktak lenni!

Rák, szűz. Bika szerintem kissé más világ megint.

2018. jan. 12. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!