Nyilaskébt mulyen nő illik hozzám?
Volt kos, na ő egy foa volt.
Bak is --> hagyjuk
Halak is, uncsi off
Oroszlán is, rémes volt.
Lehet hogy a saját kategóriámban kéne keresnem egy nyilas csajszit?
26f
Haha, jót nevettem, mert én egy Nyilas csaj vagyok, és pont ezek a csillagjegyek voltak a komoly kapcsolataim. És ugyanezt mondhatom el róluk :D
szóval ha nálad is bejön az, ami nálam, akkor csak dugásra Szűz csajt, komoly kapcsolatra Skorpiót ajánlanék :D
Oroszlán ,Skorpió rémes, Mérleg jó.
Na persze már ha illik rá, vannak ismerőseim aki ka csillagjegyük elő megtestesülései és van akire egyáltalán nem igaz.
Ikrek vagy rak not ajánlanek Neked személyes tapasztalat után...:-) Nyilas a Nyilassal nem igazán passzol, de ezek mind csak napjegyek!!:-)
Két legjobb baratom nyilas, mindkettovel nagyon jól kijovok, illetve az egyik lassan 10 eve a legjobb baratom a mai napig izgatom a fantaziajat meg ha tehetne együtt lenne velem(milyen barátság ez mi🤔😂) De neki tobbet jelent a baratsagunk és felfogta h ebbol nem lesz semmi.
Illetve volt futolagosan pár hétig egy nyilasom, pont azt adtuk a masiknak amire szüksége volt! Több azért nem lett belőle mert nem volt szuksegunk akkor kapcsolatra sem!:-) Mai napi nagyon jó baratok vagyunk!
A másik nyilas baratomnak volt évekig nyilas napjegyu baratnoje, évekig nagyon jó volt, majd utána nagyon szxr. Kikeszitettek egymast idegileg mintha tükörbe nézett volna minden beszelgetesuknel illetve cselekedutknel!
Én rak vagyok:-)/ikrek aszcenenssel - ez a tapaaztalatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!