Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyikek a legkiállhatatlanabb...

Melyikek a legkiállhatatlanabb csillagjegyek és miért?

Figyelt kérdés

2017. dec. 2. 14:35
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
90%

A válaszok alapján nem vagyok tipikus skorpió, mert távol áll tőlem a manipulálás, mások kihasználása és uralkodni sem akarok az emberek felett.

A mérleg aszcendensem miatt elég türelmes típus vagyok, így elég sokáig és kitartóan kell bosszantania annak, aki elő akarja hozni belőlem a skorpió énemet.

Ha ez sikerül, akkor beleállok a vitába és elkezdek mindent erőszakosan megmagyarázni a másiknak, amitől az általában kiborul és elmenekül. :)

2017. dec. 3. 10:41
 22/42 anonim ***** válasza:
61%
#21 tök véletlen nem 41/F vagy? Bocsi csak annyira olyan valaki akit ismerek, mint amit mondasz, hogy meg kellett kérdezzem.
2017. dec. 3. 12:09
 23/42 anonim ***** válasza:
24%
Ennyi hülyét, mint akik itt írják a szarjaikat... :D
2017. dec. 3. 13:56
 24/42 anonim válasza:
63%
Skorpió vagyok, skorpió aszcendenssel. ;-)
2017. dec. 3. 16:51
 25/42 anonim ***** válasza:
73%
24-es, akkor ha jól értem, a horrorszkóp szektásainak elvei alapján az a legjobb, ha téged élve elásunk :D
2017. dec. 4. 10:39
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Nincs itt semmiféle szekta, és elásni sem akarunk ennyi alapján senkit! A szerelmem Skorpió, s emellett 3 bolygója áll még a Skorpió jegyben, szóval abszolút, tipikus skori, amin tarkít egy-két Nyilas, Oroszlán, Bika, Vízöntő és Mérleg bolygóállás. Ha nem is az aszcendense, de a Marsa pont a Skorpió jegyben van, szóval nyugodtan állítható róla, hogy kemény, konok, nehéz természet. De az, hogy nehéz természet, nem egyenlő azzal, hogy fejbe kell csapni és el kell ásni! El lehet a nehezen kiállható embereket kerülni, vagy netalán megismerni őket jobban, mert ki tudja, ha a szívükbe lopja magát valaki, megmutatják a másik arcukat is, ami szerintem a skoriknak annyira imádnivaló tud lenni! Úgy szeretni még nem láttam mást, ahogyan ők szeretnek. Pedig én Oroszlánként aztán igazán tudok.

Ez nem ítélkezésről szól, minden jegynek van negatív oldala, talán ők egy kicsit több negtívummal rendelkeznek, de higgy nekem, ha ez nem riaszt el, rájössz, hogy ez a másik oldalról teljes mértékben kompenzálva van. Igen, ők a top 3-ban tuti, de szerintem egyenesen az első helyen vannak, de ha egyszer megtapasztalod egynek a szeretetét\igaz barátságát\szerelmét, azt soha nem felejted el! Akármilyen hidegek, vagyis annak mutatják magukat, a szenvedélyük felperzsel. Könnyű őket gyűlölni, távolról tisztelni, vagy ki nem állni, mert közömbösnek maradni nem lehet mellettük, az biztos, de ha mázlijuk van találnak egy olyan embert, mint én, aki inkább vastag bőrt növeszt, nem akarja azt a mélyen érző, csodálatos embert elveszíteni, aki ő valójában!!

2017. dec. 4. 15:57
 27/42 anonim ***** válasza:
80%
A kosokat utálom. Anyám is az, mamám is, anyám bnoje is... Aljasak, agresszívak, mindig csak nekik van igazuk, érzéketlenek... Az ikreket azért utálom, mert rendkívül kétszínűek és hűtlenek... Pletykásak.
2017. dec. 5. 08:03
 28/42 Fruzs33 ***** válasza:
66%

Az ikrek csillagjegyben tudok olyat,aki csak a saját érdekeit nézi,és nem marad meg hosszú távon nővel.

Az oroszlán csillagjegy a legidegesítőbb,mert valóban önimádók,meg ameddig nem érik el azt,amit akarnak,addig nem szállnak le az emberről.

A bak a birtoklási vágyért és a féltékenységi jelenetekért idegesítő.

A kos pedig túl szenvedélyes.

2017. dec. 5. 15:03
 29/42 anonim ***** válasza:
71%

Oroszlánok nőben kétszínűek, ha a saját érdekük azt kívánja simán saraznak a hátad mögött. ( Nem egy tapasztalat!:-( ) Férfiben is hasonló, ha pl. nemet mondtál neki bármiben, akár egy kapcsolati felhívásra is, azt a sértődős vergődést amit végig járnak! És persze a sarazás hogy Te vagy a szxr természetesen :-)

Volt egy kivételes oroszlánom, de Ő benne is az az óriási "hiba" volt, hogy mindenben neki van csak igaza! Mást meg sem hallgat! Ha valami nem ugy volt ahogy nagysága mondta kitört a harmadik világháború! Gondolok itt például, egy óra csúszásra mert a saját dolgaidat intézted! :-O ( De hogy pozitivat is mondjak, rendkivul nagyvonaluak, a jobbik fajták, kedvesek és segitenek mindenben amiben csak tudnak. )

Nyilas nők: Kétszinuek és önimádók. Ha nem ők vannak középpontban és nem szolgálják ki őket. Pedig alapjába véve jól kilehetne velük jönni.

Vizöntő férfiak: Eddig csak vizöntő férfiakkal voltam komolyabbnak tűnő kapcsolatban, a hátad mögött sajnos mind megcsal de ugy hogy full hülyének néz. (Én tudtam ezekről a félrelépésekről a kapcsolat alatt és mikor szóvá tettem tetette tovabb a hülyét:-) Viszont ezeknek ellenére féltékeny. De nagyon... :-) Nem képes megdicsérni másokat, de Ő viszont igényli hogy körül ugrálják, mindent kxrva termeszetesnek vesz.

DE, rendkivul érzelmes emberek, se tettekkel se szavakkal nem képes kifejezni a szeretét. Ha jo megfigyelő vagy és értékelsz dolgokat akkor veszed észre hogy igenis szeret. (Saját esetem, mikor ugy volt hogy elköltööm tőle, szelektáltam ki a nem használatos dolgaimat és kidobtam a kedvenc csak rám emlékeztető(Hello Kittys volt:-))) ) tusfürdőmet mondván mérgemben, már leszxrtam hogy keves is volt benne, másnapra KIKUKÁZTA :-))))) )

Ezen kivul csak a szorakozasnak élnek, nem képesek beosztott munkakörben dolgozni, illetve a MUNKA szo is saját jelentéssel bir náluk!

Ikrek nők: Anyukám ikrek, borzalmas, mindig azt keresi mikor köthet bele valamiben, mindig azt keresi hogy ne egyezzen a szó képtelen a kompromisszumra sőt, bármire is mert ha igazat is adsz neki folytatódik az ördögi kör! Legjobb ha nem is szolsz hozzájuk akkor talán hamarabb befejezik. Kritizálóak, logikátlanok, hatalmaskodok, lenézők, hisztisek. Nem egy ikrek nőt ismerek.

Rák vagyok :-)

2017. dec. 9. 17:19
 30/42 anonim ***** válasza:
66%

Furcsa, nekem is skorpiókkal volt eddig gondom, elég sok skorpió jegyű emberrel volt dolgom. Pedig nem általánosítanék ez alapján. Egyik legjobb gimnáziumi barátnőm is skorpió, egy félreértés miatt kicsinált. Tesóm, unokatesóm, két munkatársam is az, és mindegyikre jellemző az odaszúrok dolog, és a bosszúállás.

De ott van barátnőm anyukája, ő is skorpió, és egy kis aranyos szeretetgömb az egész nő.

2017. dec. 10. 02:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!