Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyikek a legkiállhatatlanabb...

Melyikek a legkiállhatatlanabb csillagjegyek és miért?

Figyelt kérdés

2017. dec. 2. 14:35
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
62%

Számomra a Szűz, mert folyton kritizál, emellett maximalista és mindenkitől elvárja ezt a fajta, kényszeres tökéletességre való törekvést.

Sokszor hajlamos előreszaladni egy gondolatmenetben és számára logikusnak tűnő, mégis, hibás következtetéseket levonni.

A mérleg egyébként nem feltétlenül kétszínű, csupán diplomatikus. Ha a vele megosztott, bizalmas infókat nem adja tovább egy harmadik személynek, akkor nem beszélhetünk kétszínűségről. :)

2017. dec. 2. 17:02
 12/42 anonim ***** válasza:
47%
Skorpió borzalmas, de a bak is nehéz eset, mert rugalmatlan, vizöntő vagyok.
2017. dec. 2. 17:09
 13/42 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem a Göncölszekér, mert egy csomó ember azzal vág fel, hogy ő már ért a csillagászathoz, mert felismeri, közben meg azt mindenki felismeri.

Viccen kívül: azért utálom az ilyen kérdéseket, mert ha nem hiszel az asztrológiában, akkor tökmindegy a válasz, ha meg hiszel benne, akkor érthetnél hozzá annyira, hogy a napjegy csak egy töredéke a horoszkópnak, amellett van még aszcendens, holdjegy, az összes bolygó valamelyik jegyben van, ezek különféle szögeket zárnak be egymással, és ennek MIND van jelentése. Mégis csupa ilyen hülye kérdés van itt, hogy "oroszlán nő és ikrek férfi mennyire illik össze", aminek kb. annyi az értelme, mintha azt kérdezné, hogy "véletlenszerűen választott férfi és nő mennyire illik össze".

2017. dec. 2. 17:51
 14/42 anonim ***** válasza:
82%
Olvasom a kommenteket és csodálkozom,hogy mennyire igazak a csillagjegyekre amiket írtok.
2017. dec. 2. 18:02
 15/42 anonim válasza:
42%
Kedves kérdező a tied... A tied... Annyira sajnalom :'( jaj nem ez nem az a rész :"D
2017. dec. 2. 18:13
 16/42 anonim ***** válasza:
82%
A vízöntő, mert én is az vagyok. A legkiállhatatlanabb csilagjegy, fúj de utálom magamat:D
2017. dec. 2. 18:26
 17/42 anonim ***** válasza:
55%

Skorpió. Okos, ravasz, számító, rámenős, mindent tud rólad és kihasznál.

A szűzzel se könnyű együtt élni, de ő nem rosszindulatú, csak aprólékosan igényes.

2017. dec. 2. 18:47
 18/42 anonim ***** válasza:
58%

hát, igazak eléggé, amiket eddig írtak. Skorpió, és a Kos totál hisztis, mindig az kell, amiket ők akarnak.

Halak ingatag, teszetosza, magától semmire se képes.

2017. dec. 2. 19:42
 19/42 anonim ***** válasza:
62%

Az Oroszlán, mert a végletekig egoista és önimádó.

ÉS a Halak, mert a pesszimizmusuktól elmegy az ember összes életkedve. Mindenben a rosszat látják.

2017. dec. 2. 20:23
 20/42 anonim ***** válasza:
59%
Nekem oroszlán a párom, de nem önimádó inkább teszetosza. Nekem is a skorpió, mert anyám az, és elég idegesítő. Halak flegmák. Rák okoskodó . Viszont én mérleg vagyok és nem vagyok kétszínű:)
2017. dec. 2. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!