Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit szólnátok, ha kiderülne,...

Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy más a csillagjegyetek, mint amit eddig hittetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hülyeségnek tűnhet ilyenen fennakadni, de engem akkor is zavar egy kicsit... Nem vagyok egy nagy asztrológia fan, néha-néha, amikor belefutok egy horoszkópba, elolvasom, de mostanában egyre többször feltűnt, hogy a napok nem stimmelnek. Április 20-án születtem, és egyszer a koshoz sorolnak, másszor pedig a bikához. Utánanéztem, és elvileg évenként változik, valamint a nap állását is kell nézni, ami az én születési évemben 0°-os, ami azt jelenti, hogy bika vagyok. Én mindig is kosnak tartottam magam, azzal is azonosultam, szerettem is a jegyemet, úgyhogy nekem elég nagy csalódást volt ezt kideríteni.
2017. nov. 27. 18:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"Rosszul érintene. Szeretek vi'zöntő lenni."

Nézd, ha kiderülne hogy még sem vagy vízöntő, attól még nyugodtan állíthatod hogy a vagy. Más a korát tagadja le és teljesen elfogadott.

Ne hagyjuk hogy beskatulyázzanak, mindenki válassza magának a neki tetsző csillagjegyet!!4!

2017. nov. 27. 20:35
 12/19 anonim ***** válasza:
A ma használt csillagjegy rendszer sem pontos. Ismerek olyan embereket, akik két csillagjegy határán születtek, és ott már sokszor átbillen a másik irányba. Simán lehet egy oroszlán szűz, vagy egy szűz is oroszlán, ha egy nap az eltérés. Szerintem egy nap a tűréshatár.
2017. nov. 27. 22:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Magasról letojnám, mert így se igaz rám, amit a csillagjegyem ír.
2017. nov. 27. 22:37
 14/19 anonim ***** válasza:

Amelyik jegy jellemzői jobban passzolnak hozzád, az inkább vagy, mint amiben pl. ténylegesen születtél, ennyi erővel... :)

De az ilyen pontos elemzéseknél a holdjegy, aszcendens is számít, egy Kos -Kos-Halak pl. egészen más személyiség, mint egy Kos -Bika-Ikrek. Főleg, ha az egyiknek a Vénusz, a másiknak meg a Merkúr áll a holdjában a születésekor, bla bla... Na jó, ennyire ám nem értek a dologhoz, de sokan igen, és hittől függetlenül be szokott jönni, amiket mondanak. Nem a jóslások meg a napi horoszkópok, inkább a különböző csillagjegyek személyiségjegyei.

Akit meg csak addig érdekel a horoszkópja, hogy szeret Rák/Bak lenni, és néha elolvassa az újságban a napi pókot, annak meg végülis olyan mindegy. Ha eddig úgy tudta mindenki, és azt mondtad mindenkinek, hogy Kos vagy, ráadásul azt is szoktad meg és az is akarsz maradni, akkor egyszerű, akkor maradj Kos és kész. :)

2017. nov. 27. 23:59
 15/19 anonim válasza:
Semmit.Értelmetlen marhaság az egész.Én inkább Istennel.és Jézussal foglalkozom.
2017. nov. 28. 00:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Minek itten precízkedni fokokkal meg órákkal? Az egész úgyis azt jelenti, hogyha akkor születtél volna, több ezer éve, amikor a babiloniak idejében mindezt kitalálták, akkor mely csillagkép irányában állt volna épp a Nap. Természetesen a Föld tengelyprecessziója, és a csillagok lassú égi térképen való elvándorlása végett ennek az egésznek korunkra vonatkoztatva SEMMI valóságbeli vonatkozása nincs! (Persze az ilyen hiedelmekben létező embereket a valóság kvára nem érdekli, azt én tudom.) Jó 3-5 "teliholdnyival" odébb van már minden az égen, mint amiket a babiloni időkben dátumoknak kiprecízkedtek. (Például a Szűz egy kifejezetten hosszúra nyúlt csillagkép, sok embernél megesik, hogy aki a horoszkópja szerint szűznek mondja magát, az a fizikai való életben is annak Naptartózkodása alatt született, de a nagy többség ne számítson rá, hogy abban.)
2017. nov. 28. 04:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Pont leszarnám.
2017. nov. 28. 07:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezen már én is elgondolkodtam. Én imádok skorpió lenni, úgy is viselkedek, mint egy skorpió és le sem tagadhatnám, hogy az vagyok. Szóval eléggé kiakasztana :D
2017. nov. 29. 22:44
 19/19 Metionin ***** válasza:
Mivel nem érdekel a horoszkóp, nem rázna meg. Elvileg ikrek lennék de pont a határán van az előtte lévőnek, nem mintha bármelyiket olvasnám így igazából mindegy is.
2017. dec. 1. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!