Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rátok illik a csillagjegyetek?...

Rátok illik a csillagjegyetek? Mi a csillagjegyetek?

Figyelt kérdés

Nem nagyon hiszek ebbe az egészbe, főleg nem a mai horoszkópokba. De rászántam magam, hogy megnézem, mit is írnak a csillagjegyemről(tulajdonság, blablabla) és teljesen eltérő a személyiségem, a leírtak alapján. Ha csak nem félrenéztem xD

Rák a csillagjegyem, egy pici dolog illik rám belőle :$ De úgy gondolom 12 jegy alapján nem lehet jellemezni az embereket.

2012. nov. 10. 15:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem, a legtöbb dolog nem jellemző rám és bika a csillagjegyem.
2012. nov. 10. 15:10
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
Persze, hogy nem illik szinte senkire. Ez az egész csak azért van, hogy lekössék az unatkozó embereket valamivel.
2012. nov. 10. 15:11
 3/17 anonim ***** válasza:
Én iker vagyok. Amit a horoszkópban általánosan leírnak az emberekről az szinte mindenkire igaz, legalábbis szereti azt hinni magáról hogy igaz. Például az ikrekről az írják hogy intelligensek. Ha egy iker ezós megnézi a horoszkópját azt fogja gondolni hogy igaz, mert mint minden ember, intelligensnek gondolja magát.
2012. nov. 10. 15:14
 4/17 anonim ***** válasza:

Rák vagyok és az alapjellemzés nagyrészt igaz rám :)

Ennyi az egész. A napi, heti, havi horoszkóp baromság.

2012. nov. 10. 15:32
 5/17 Zsizsik666 ***** válasza:
46%

Nem, mert én skorpió vagyok, s inkább bosszúálló, ha már jellemezni kell magam egy szóval, tehát nem az intelligenset választanám jelzőként:P

Rám illik :S

Kell nézni amúgy az aszcendenst is.

2012. nov. 10. 15:33
 6/17 anonim ***** válasza:
Én ikrek-skorpió vagyok,keverék és rám mindkettő igaz.
2012. nov. 10. 15:35
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy ez így van magyarul:EbbeN az egészbeN.
2012. nov. 10. 15:36
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
Én halak vagyok és rám nem igazán illik. Viszont a bakoké eléggé sokban hasonlít rám. Nem érdemes sokat belegondolni ebbe.
2012. nov. 10. 15:37
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

Ikrek vagyok, egyszer olvastam csak végig a jegyek jellemzéseit, mindben találtam rengeteg olyan dolgot, ami igaz rám. Ez minden horoszkóppal, egyéb jellemzésekkel (pl. vércsoport) így van.

Ergo, én egy átlagos ember vagyok, így a nagy általánosságok illenek rám.

2012. nov. 10. 18:50
 10/17 anonim ***** válasza:
59%

Kígyótartó vagyok (tudni illik ez a 13. jegy) és minden illik rám.

Bölcs vagyok, de számítóan gonosz, álnok, kit megvet a sors.

Számüzetett vagyok, de még is meglátom mi az igaz.

2012. nov. 10. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!