Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rátok illik a csillagjegyetek?...

Rátok illik a csillagjegyetek? Mi a csillagjegyetek?

Figyelt kérdés

Nem nagyon hiszek ebbe az egészbe, főleg nem a mai horoszkópokba. De rászántam magam, hogy megnézem, mit is írnak a csillagjegyemről(tulajdonság, blablabla) és teljesen eltérő a személyiségem, a leírtak alapján. Ha csak nem félrenéztem xD

Rák a csillagjegyem, egy pici dolog illik rám belőle :$ De úgy gondolom 12 jegy alapján nem lehet jellemezni az embereket.

2012. nov. 10. 15:02
1 2
 11/17 anonim válasza:
67%
Kedves kérdező!Egyszer egy profeszor sinált egy tesztet,150 embert hívott össze hogy kielemzi a horoszkópuka,mindkiét egytől egyig.Mind a 150 embernek a végén direkt ugyan azt az ellemzést adta a kezébe és mindnki papírján ugyan az állt.A 150 ember közül mindenki magára ismert.Nos remélem érted miről beszélek és hogy miről szólt a teszt...az ember elé teljesen mindegy mit raknak oda mindegyikban felfog fedezni valami baromságot.Ennyit erről....
2012. nov. 10. 19:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Ugyebár kiderült, hogy van Kígyótartó is, ahogy az egyik előző kommentben elhangzott, és ez alapján én kígyótartó és skorpió is vagyok egyben, de szerintem se vezet sehová ez a skatulyázás. Egy embert számtalan hatás ér, és ezekre ezerféleképpen reagál: lelkesedő, intelligens, csalódott, aggódó, feszült, humoros, segítőkész, felszabadult, és így tovább... Szerintem óriási időpazarlás a különféle tulajdonságokat kategorizálni, születési dátum szerint az emberekre aggatni - és ezzel magyarázni a viselkedést. Persze, erre általában az szokott lenni a válasz, hogy "a horoszkóp nem szentírás, csak hajlamosít" ??? Akkor mégis mi az értelme?
2012. nov. 10. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Én Bika vagyok,és igen, igaz. A minap is a 8as buszon utaztam, eléggé zötykölődős volt, majdnem kiloccsantottam. A hegyalja úton dugóba keveredtünk, mindig borzasztókat rántott a busz amikor újra meg újra elindultunk. Szerencsére elég jó kis helyem volt, egy másnapos buli után ébredező energiára és józanságra éhező szőke bombázó ölében üldögéltem, néha néha amikor épp állt a busz összeérintettük a szájunkat, élvezetes volt mindkettőnk számára, utána mindig megtelt energiával. Nahát eztán a lánnyal együtt elindultunk a buszvezetői fülkéhez, gondolom szólni akart neki, h tegyen ki minket a buszból, olyan lassan haladtunk. A buszvezető egy jóképű angyal arcú piros inges fiatalember, eléggé letörtnek látszott, mint egy angyal aki elvesztette a szárnyait. Kinyitotta a fülke ajtaját, és kérdően a lányra nézett. Én meg mint vérbeli bika, a piros színtől rögtön begerjedtem. Kirepültem a lány kezéből rá a buszvezető piros ingjére, az meg úgy besokkolt, nagyott fékezett, de már késő volt, kirepült az ablakon...

Mi a tanulság.(?)

Másnapos középiskoláslányok ne vigyenek magukkal red bull-t a buszra, mert a red bull szárnyakat ad...^^

/Red Bull/

2012. nov. 11. 10:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Én Rák vagyok, és a jellemzés 90 % ban illik rám.
2012. nov. 11. 15:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Nyilas vagyok és bár sok igazat írnak rólam, lényeges dolgok mégse jellemzők rám. Nem vagyok csapodár, nem vagyok függetlenségre vágyó, nem vagyok szabadság kereső, nem szeretem a túlzott változatosságot...folytathatnám.
2012. nov. 12. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:
én is Nyilas vagyok. rám eléggé illik, de ez valószínűleg csak véletlen.
2012. nov. 15. 14:49
 17/17 anonim válasza:
Én Szűz vagyok Nyilas aszcendenssel.90 százalékban igaz rám,ami le van írva a csillagjegyemben és az aszcendensemben.
2017. nov. 6. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!