Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy más a csillagjegyetek, mint amit eddig hittetek?
Figyelt kérdés
Tudom, hülyeségnek tűnhet ilyenen fennakadni, de engem akkor is zavar egy kicsit... Nem vagyok egy nagy asztrológia fan, néha-néha, amikor belefutok egy horoszkópba, elolvasom, de mostanában egyre többször feltűnt, hogy a napok nem stimmelnek. Április 20-án születtem, és egyszer a koshoz sorolnak, másszor pedig a bikához. Utánanéztem, és elvileg évenként változik, valamint a nap állását is kell nézni, ami az én születési évemben 0°-os, ami azt jelenti, hogy bika vagyok. Én mindig is kosnak tartottam magam, azzal is azonosultam, szerettem is a jegyemet, úgyhogy nekem elég nagy csalódást volt ezt kideríteni.2017. nov. 27. 18:40
1/19 anonim válasza:
Én Bak vagyok és nagyon örülnék, ha kiderülne, hogy valójában valami más :'D
2/19 anonim válasza:
Az semmi, ott van például az időzóna ami teljesen emberi találmány, ezt bele kell számolni a születési időbe vagy sem? Mert pár óra különbség akár más dátumot is eredményezhet! És mi van azokban az országokban amikben több időzóna van? De a legnagyobb probléma azokban az országokban van ahol megváltoztatták az időzónát az évek folyamán. Akkor a régi vagy az új időzóna szerint kell számolni?
3/19 anonim válasza:
Nem rendíteni meg a világképemet.
4/19 anonim válasza:
*Nem rendítené meg a világképemet, világnézetemet, életemet.
5/19 anonim válasza:
Az emberek kétharmadának más a csillagjegye, mint amit hisz.
100 évente megy egy napot odébb az egész rendszer... tudod, a Nap is kering.
6/19 anonim válasza:
Elsőre durván meglepődnék, azután görgetnék tovább azon az oldalon. Mondjuk, ha skorpiónak hinném magam, és kiderül, hogy nyilas vagyok, akkor én is csalódnék.
De örülök, hogy új évkor születtem.
7/19 anonim válasza:
Kamèleon vagyok nekem teljesen mindegy. :D
8/19 anonim válasza:
Anya is aprilis 20.-an szuletett es tipikus kos. Szerintem ha annak erzed magad akkor az vagy :)
9/19 anonim válasza:
Le sem szarnám, mert semmi értelme, jelentősége nincs.
"Április 20-án születtem, és egyszer a koshoz sorolnak, másszor pedig a bikához."
Mint Hitler, gratulálok.
"Utánanéztem, és elvileg évenként változik, valamint a nap állását is kell nézni, ami az én születési évemben 0°-os, ami azt jelenti, hogy bika vagyok."
Majd nézz utána jobban. Csillagjegyek nem léteznek, ha már ott tartunk.
10/19 anonim válasza:
Rosszul érintene. Szeretek vi'zöntő lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!