Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a Vízöntőkről?

Mit gondoltok a Vízöntőkről?

Figyelt kérdés

2017. nov. 13. 18:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%

Rettenetesen beképzeltek és önzőek. Saját magukon és a saját jólétükön kívül nem sok minden érdekli őket. Szeretik a kényelmet, a jólétet, a pénzt... szexuális téren meglehetősen nehéz velük, mert válogatósak és perverzek.

Imádják magukat szinte a végletekig, betegesen magabiztosak és úgy gondolják, az egész világ őértük van és a Nap is nekik süt. Kb. ilyenek a Vízöntők. Ez persze sokszor hoz nekik szerencsét, magabiztossággal sokmindent el lehet érni, de a sikerektől csak még beképzeltebbek lesznek. Egyedül viszont életképtelenek, valakire mindig támaszkodni akarnak, de nem függeni. Kapcsolatot nagy kockázat velük vállalni, nekik az a jó, ha van valaki, aki mindig teljesíti a kívánságukat, de azért ne legyenek mindig együtt. Akár szerelem nélkül is belemennek, csak legyen valaki, aki ugrik, amikor kell. De összekötni nem szeretik az életüket senkivel, azt szeretik, ha bármikor kiléphetnek és eltűnhetnek.

2017. nov. 13. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Vízöntőként utána olvastam mit írnak rólunk az internetes oldalakon. Egy idézet:

"Csak egyet nem tud elviselni, az alacsonyabb nívójú – és ez nem az anyagi javakra értendő - emberekkel való kapcsolatot. Ettől szenved, a gonoszságot pedig ki nem állhatja."

Ez valóban igaz rám, mint Vízöntőre. Például a sorkatonaság is pokol volt számomra amikor bunko-szauruszok közé kerültem. De mikor felsőfokú végzettségű pilóták közé helyeztek át, az volt a mennyország. De idővel megtanultam kezelni a "zombikat" is. Nem kell őket komolyan venni.

A Vízöntők közt sok a feltaláló, magam is az vagyok. Nem kellett a biztos megélhetést biztosító állás, de például a szintén biztos erdőbefektetés vagy lakáskiadás lehetősége sem, de kellett a látszólag bizonytalan sikert hozó, találmányon dolgozó otthoni tevékenység. Közben néha még magam is azt gondoltam hogy nem lehetek normális hisz számtalan biztos jövedelem van, de aztán idővel kiderült hogy életem egyik legjobb döntését hoztam.

2017. nov. 13. 20:40
 3/12 anonim válasza:
0%
Nekem is az a tapasztalatom velük mint ahogy az első válaszoló leírta
2017. nov. 14. 16:27
 4/12 anonim válasza:
77%
"Kedves" első: én is, nagyobbik lányom is, anyósom, már elhunyt apósom, sógornőm, 2 unokaöcsém is Vízöntő. Az általad leírtakból egyikünkre sem igaz egyetlen szó sem.
2017. nov. 15. 08:00
 5/12 Kevin888 válasza:
75%
Én is vízöntő vagyok. Rám sem igaz az első hozzászólás. Sőt a többi 12 közeli rokonomra sem :D . Viszont sok jellembeli párhuzamot vettem észre a második hozzászólás írójával. Az biztos, hogy kreativitás terén meg vannak áldva a vízöntők :D . Sajnos halvány lila gőzöm sincs, hogy honnan veszik az ilyeneket, mint az első hozzászóló. Eléggé szomorú, hogy az emberek azt hiszik ezeket a sablonokat csak úgy rá lehet húzni akármilyen csillagjegyre. Mintha a másik 11 re nem lehetne azt mondani, hogy hazug csaló beképzelt, stb...
2017. nov. 17. 14:45
 6/12 jampe válasza:

Én is vízöntő vagyok. Gyorsan utána néztem a neten, mit írnak rólunk. Ezt találtam: [link]

Rám 99%-ban igaz!

2017. nov. 19. 07:13
 7/12 anonim válasza:
66%
Apukám vízöntő. Hamar sértődik, kicsit önző, de nagyon intelligens. Igazi zseni. :)
2017. nov. 20. 09:43
 8/12 anonim ***** válasza:
8%

Nőjetek fel. Asztrológia~Homeopátia~Mágia~Számmisztika Sosem fogjuk ezeket a népi hiedelmeket kiirtani? Tessék ezekre is rendeletet hozni, hogy ellenőrzött körülmények között igazolni kell a "működésüket" egy pillanat alatt eltűnne mind.

A gyermekem vízöntő, de nekem ez csak annyit jelent, hogy az év mely szakaszában született.

Nem egyeztettem semmilyen távgyógyítóval, hogy milyen lenne az "előnyös név", mert ugyebár erre is vannak jóemberek akik a számmisztika mellett már a névnek is meghatározó és sorsdöntő tulajdonságokat adnak ... jópénzért.

Csak azt nem tudom mikor jut el oda az átlagkultúra, hogy ezeket a kuruzslókat vasvillával elzavarjuk...

2017. nov. 20. 12:06
 9/12 anonim válasza:
76%

Kedves első (és harmadik) vélemény nyilvánító.

Fogalmam nincs arról, hogy Ön milyen csillagjegyhez tartozik, de hogy bátor ember azt bátran, sőt megalapozottan megállapíthatom. Azt hogy a radix készítésről fogalma sincs, valószínűen nem is hallott róla ez is a véleményemhez tartozik. Nem tudom mekkora az a sokaság (mennyi benne a férfi és mennyi a nő mennyire tanultak stb. stb.) melynek személyes ismerete alapján megalkotta a sommás véleményét. Mindenesetre kellett hozzá bátorság nem is kevés nem tudom honnan vette.

A tény az hogy a vízöntők és a többi csillagjegyűek között is fellelhetőek azok az emberek akik tulajdonságait a véleményében sorolja, persze az sem minden esetben halmozottan, hanem egyik másik, esetleg több.

Nem tudom mire alapozza az érzelem nélküli kapcsolatot, mert igazából azzal mindenki saját maga van tisztában.

Magam is ismerek több vízöntőt, döntő többségük kreatív gondolkodású, alkotóképességgel megáldott segítőkész ember, akik persze nem mentesek hibáktól. Többségüknél a pozitív tulajdonságok messzemenően meghaladja a hibákat.

Elnézését kérem szerény okfejtésemért de azoknak a vélemény nyilvánítók vízöntő hozzátartozói pártján állok, akik megvédik az Ön megalapozatlan sommás véleményétől.

Nem kívántam Önnel sem vitatkozni, sem a véleményét megváltoztatni, ezért a kérdést ezzel lezártnak tekintem.

2017. nov. 21. 17:44
 10/12 anonim válasza:
77%

Szerintem a vízöntőket több kategóriára lehet bontani. Ott vannak például a tűzoltók. Szerintem Ők a leghasznosabb tagjai a vízöntők csoportjának. Általában sok vizet öntenek szanaszét, de eloltják a tüzet.

Aztán ott vannak a locsolókocsival várost járó vízöntők. Nyári tikkasztó éjjeleken kiöntik a vizet az asztfaltburkolatra, melynek eredménye nyomán a 40 °C mellé kapunk még 120% páratartalmat is. Szerintem Ők nem annyira hasznosak.

Soroljam még? :D

2017. nov. 21. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!