Mit gondoltok egy nő vízöntőről?
(20L)
Milyen tipikus jó és rossz tulajdonságai vannak?
Mi az amivel több, mi az amivel kevesebb, mint más?
Miért vonzódom az oroszlán és a mérleg horoszkopos férfiakhoz?
stb stb. Kíváncsi vagyok mindenre :) és igen a google a barátom...de most kicsit hozzá szakértőbb emberek véleményért olvasném szívesen!
A legjobb barátnőm vízöntő, lassan 30 éve barátok vagyunk, én pedig oroszlán vagyok, és sokszor mondták már, hogy az ideális társam a vízöntő, mert ez a két jegy passzol egymáshoz, illetve vonzzák egymást. (nem csak romantikus/szexuális értelemben).
Őszinte, hűséges, mindig nyugodt, mindig meghallgat, kiváló a humora, néha hirtelen haragú, de hamar le is higgad, így nem nagyon tudunk vitatkozni, sosem tudtunk. :D Jószívű és megbocsátó, néha kicsit türelmetlen. Nem erénye a pontosság, ezért sokszor kapkod. :D A párkapcsolatában végtelenül türelmes, persze fel lehet húzni, de olyankor is hamar túlteszi magát a vitán. Nagyon odaadó, ám néha kicsit túl visszafogott, unalmas. Legalábbis, ahogyan én látom őket.
Viszont a párom is vízöntő, és mégsem olyan szuper varázslatos az összhang közöttünk, mint ahogy elvileg kéne. :D De mivel férfi, ezért nem meglepő, hogy úgy is viselkedik... :D Úgy vettem észre, a férfi vízöntők sokkal egocentrikusabbak, mint a nők, szinte már imádják magukat, de a nőknél is megfigyeltem, hogy azért van ott bőven önbizalom. :D Ezzel nincs is baj, csak sokszor a büszkeségük miatt bántják meg a másikat.
Szerintem a mérlegekben is ez vonz, hogy megnyerőek, jó a szexuális kisugárzásuk, kifejezetten elbűvölőek tudnak lenni. :D
A vízöntő szeret magának nagyon jót választani, ezért vonzódik az ilyen határozott és jó kiállású jegyekhez. Szerintem.
Van egy vízöntő baràtnőm,akit nagyon kedvelek.Egy nagyon jószívű ember.De van még egy-két ismerősöm ebben a jegyben.Nos mindenképp jellemző,hogy nagyszàjúak, hangosak.Nem gondolkoznak mit mondanak.szemrebbenés nélkül megbàntjàk a màsikat.Néha eltűnnek,aztàn teljesen vàratlanul felbukkannak.Mindebből szt gondolom,nincsenek tekintettel màsokra.Szàmomra kemény emberek.
Egy Skorpió.
Nekem a nagymamám vízöntô, meg a volt barátnőm is akivel majdnem egy évet voltam együtt. A mamám a megélt évei után maga a negativitás - persze ez jegytől függetlenül a megélt tapasztalatok, és eredmények során mindenkivel előfordulhat -, és leszögezem még most, hogy nem teljesen érdekel a horoszkóp, de hogy 2 azonos jegyű, és külömböző generációból származó egyén ennyire magán hordjon azonos jellemzőket, őszintén szólva érdekesnek találom. Egyébként én bak vagyok, és ez az ellenérve az egésznek, hogy más bajokkal meg nem tudok párhuzamot húzni velem, mert annyira másak. Én inkább világra nyitottabb vagyok, talán azért mert a gyerekkori legjobb barátom kos volt, vagy fene tudja.
Visszatérve mamám másról se tud magyarázni, minthogy munkahelyen ki az idióta, milyen problémák vannak, és úgy próbálja előadni, hogy ő legyen a középpontban, kissé szellemesen. Az exem egyetemre járt és mind vizsgaidőszakban, meg azonkívül is azt hallgattam hogy neki mennyire stresszes neki, sosincs ideje. Amiben igaza is volt, csak azért magas nekem, mert én se kőtömböket az orrára a mindennapi nyögeimet, mert az ember úgy gondolná, hogy tisztában van vele, és közben nem. Ha én nem mondom a problémákat, akkor azt hiszi én tök jól megvagyok, közben nem így van, csak próbálom nem bonyolítani magamnak az életet... És innen jön az, hogy egy vízöntőnek mindig bizonyítani kell, mert elfelejti hogy milyen ember is vagy. De azt jól megjegyzi ha nem tartja be az ember a szavát, az igazi ( lelki) okokat figyelmen kívül hagyva. Pl a mamám 13 éves koromban megszegett ígéretemet hangoztatja a mai napig(van ez mellett még más is, de ebbe nem megyek bele, és igazánól akkor se vette figyelembe az emberek érzéseit. Már 13 évesen elvárta hogy 25 éves fejjel gondolkodjak).
Szeretik a figyelmet, rendkívűl egoisták, realistábbnak gondolják magukat, de a részleteket elfelejtik, álszentek, viszont a kötelességüket mindig teljesítik. Volt még egy vízöntő csaj suliból aki bukott rám, és neki is családi problémái voltak, bár ez manapság nem meglepő...
Az exemmel én szakítottam, mert már unalmas volt hogy mindig ő róla kellett beszélni, meg az elképzeléseiről, meghát zsenge fű az életben, én meg feladtam, majd rájön, de általában nem, mert tojik az emberi lélek érzéseire :D egyébként tisztelem, mert kíváló tanuló, es ért ahhoz amit csinál... Meg igazából jószándék vezérli őket (mamám, exem), csak az a rettenthetetlen ego a fantázia világukkal keverve.
Ez saját velemény, és bizonyára vannak még vízöntők akik teljesen másképp fogják fel a dogokat, ez biztos. Amúgy is szeretek mindig tiszta lappal indítani, szóval nem az általánosítás volt a célom, csak az észrevételek. És bocsi a helyesírásért, telóról vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!