Ezekben a csillagjegyes dolgokban nehezen tudok hinni, mert a csillagjegyeket a csillag alakzatokról nevezték el és azok neve és alakzata alapján ruházták fel személyiséggel. Mint például az oroszlánt a harciassággal és a védelmező ösztönnel, így az ikreket a kettősséggel, elvégre ketten vannak, legyen hát a kettősség.
Fordítva működik szerintem, mert aki tudja magáról, hogy ő oroszlán, akkor az tudatosul benne, hogy neki harciasnak kell lennie. Vagy aki iker, abban az tudatosul, hogy ez alapján neki kettős természetűnek kell lennie. Minden embernek több oldala is van, mindenkire ráfogható, hogy kettős természet.
Az az egy, akit én ismerek, kétszínű aljas mitugrász.
Mindenkinek puncsol, pláne a főnököknek, utána meg teli szájjal szidja őket (is).
Nagyon nem kedvelem, idegesít, ha kell, ha nem, magyaráz.
Kíváncsi természetű, ezért szívesen ismerkedik új emberekkel és könnyedén belevág számára ismeretlen dolgokba is.
Az ikrekre jellemző kettősség itt is megmutatkozik, mert amilyen gyorsan belekezd valamibe, olyan hamar el is veszítheti az érdeklődését iránta.
A hűség és a megbízhatóság nem az erőssége, ugyanakkor kommunikatív és éles eszű. Társasági ember, aki a legtöbb témában otthonosan mozog.
én ezt tudom elmondani az ikrek jegyű exbarátomról
-sok személyisége van
-addig érdekli őt valami, amíg meg nem szerzi
-nagyon érzékeny, nehezen viseli a kritikát, még egy általam viccből elejtett "te hülye vagy" miatt is besértődik
-kiszámíthatatlan
-önfejű, öntörvényű
-önző - nem látja a fától az erdőt
-nehezen mutatja ki az érzelmeit
-mindent úgy alakít ki, hogy neki legyen jó, a többiek alkalmazkodjanak -> sokszor képes ugráltatni a körülötte levőket
-ám szerény - NAGYON IS, szóval nincsenek nagyképűségű problémák
-ha kell tud érzelmes lenni
-nem sieti el a dolgokat
-ha valamit szeret, azt NAGYON szenvedélyesen szereti (sport, barátok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!