Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a Halak-Hala...

Mi a véleményetek a Halak-Halak párkapcsolatról?

Figyelt kérdés
2017. okt. 28. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Azt, hogy f4szság horoszkóp alapján bármit is mondani egy párkapcsolatról.
2017. okt. 28. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Azt kérdezed, hogy milyen lehet egy kapcsolat, amiben az emberek valós megismerése helyett arra alapozol, amit az asztrológia mond neked?

Akkor rossz kategóriát választottál és inkább ezotéria kategóriába írd ki a kérdést.

2017. okt. 28. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Ikrák
2017. okt. 28. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
19%

Akváriumi halaim másképp el sem tudják képzelni életük.

Ők a halak-halak párkapcsolatra törekszenek, nem is értik egyes halak miért rákot, vagy oroszlánt akarnak párjuknak.

Arra saccolnak ők is, hogy azért lehetséges, mert ott is bezárták az OPNIt.

2017. okt. 29. 05:56
 5/7 anonim válasza:

Működik.... szexuálisan se lesz probléma.

A gond hogy a halak jegyűek képesek letargiaba esni .. ebből egymást kell ki hozni

2017. okt. 31. 21:25
 6/7 anonim válasza:
Két dudás nem fér meg egy csárdában. Ez az asztrológiában különösképp így szokott lenni de láttam már kivételeket
2017. nov. 7. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Halak ffi vagyok, volt halak barátnöm, nem volt jó. Sok volt az álmodozás, nem jutott az egész sehova. Nekem egy szüz kell hogy élettel töltödjön meg a kapcsolat.
2018. jan. 3. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!