Bika nő, vizöntő férfi? Vélemények?
Van egy pár hónapos kapcsolatom egy vizöntő pasival, szépen kijövünk, csak zavar hogy eddig minden barátnőjét (rövid távú kapcsolatait) megcsalta, és már velem is előfordult, annyi különbséggel, hogy másnak nem könyörögte vissza magát. Mennyire lehet hinni egy vizöntő pasinak,olyanban hogy "megváltozok, szeretlek, soha töbet, megbántam"?... Mondani, hülye vagyok hogy megbocsátottam, de szerelmes vagyok belé. Honnan tudhatom, hogy ő is így érez? Ha vele vagyok akkor is szenvedek, de ha nem vagyunke gyütt akkor meg végképp. Hogy bízzak benne,?
Ha valakinek ilyen a vére, tud mit kezdeni vele? Én a makacs, tipikus bika, féltékenykedős jellememet képes vagyok megváltoztatni. De ő hogy változzon?
Ez vagy a nap egyik trollkérdése, vagy már megint a Marianna-árok mélységében vagyunk.
Ha most el is tekintünk tőle, hogy miben hiszel, amin egyébként jót nevettem, akkor is a kérésed nem az, hogy te mit tehetnél, hanem, hogy ő hogyan változzon...
Ezt így nehezen tudom elképzelni: tegyük fel kapsz itt egy választ amit használhatónak vélsz és utána mész a pasidhoz elmagyarázni neki, hogy a gyakorin azt mondták, hogy ezt meg azt kéne csinálnia ? Vagy mégis mit gondolsz ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!