Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kinek jön be egyáltalán egy...

Kinek jön be egyáltalán egy (tipikusan) Bak lány?

Figyelt kérdés
A fiatalok körében egyáltalán nem divat ilyennek lenni, mindenki olyan laza maj' szét esik, fegyelmezetlenek, nincs bennük semmi komolyság, mindenki különleges meg egyedi akar lenni, én meg... de egyébként nem akarok senki kedvéért megváltozni, csak vannak egyáltalán olyan emberek fiatalon, akiknek ez jön be és nem az a fenenagy szabadság? 17 vagyok amúgy
2010. máj. 17. 12:53
 1/9 anonim válasza:

Ja ja. Ezt én is tapasztalom. Én 18 éves srác vagyok, és az összes haverom bulizik minden 7végén, piálnak, stb....

Egyszerűen nem értem őket, egyrészt hogy honnan van minden 7végén 5-8 ezer ft-juk piálásra (ez alatt nem jössz ki) , hisz nem melóznak, másrészt pedig hogy miért jó ha kottarészegen összehányom a haverom kocsiját, vagy a fél szobát?

Én is iszok de mértékkel, (fogjuk rá, mihhez képest XD),de nem minden 7végén.

Nekem pl. bejönnek a konzervatívabb csajok, hisz én se vagyok az a nagy bulis, ne üljön azért mindig otthon, de ne is plázázzon, vagy bulizzon minden nap!!!!!!!! Arany középút. Legyen ízlése, jól nézzen ki, ne legyen cicababa, és ne a lóvéra hajtson.... Lehet hogy ilyen csaj nincs is, vagy már kihaltak....? :(((( ezért nem találok barátnőt pár hónapja....

2010. máj. 17. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Sokaknak bejön szerintem. Egyébként nem tudom, hogy milyen egy bak lány.

Szerintem arról nem lehet következtetést levonni a mai fiatalok egészéről, amit az utcán vagy egyéb helyeken csinálnak.

A feltűnő embereket mindig előbb észreveszik, mint a visszahúzódóbbakat.

2010. máj. 17. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is inkább a kicsit visszafogottabb lányok tetszenek ;)
2010. máj. 17. 13:56
 4/9 anonim válasza:

Bak lány vagyok és idén 17.

Én is úgy vagyok vele hogy néhányan csak kimondanak dolgokat és nem törődnek semmivel. Nem mérik fel hogy mi lehet utána.. megfontolt vagyok és óvatos, de emellett szeretek együtt lenni a barátaimmal, együtt bulizni velük (persze a számomra a társaság a fontos, nem a pia..)

Legyél olyan amilyen vagy. Nekem nincs semmi bajom azzal hogy komolyabb vagyok mint a többiek. Szerintem csak hasznomra válhat. :)

2010. máj. 17. 13:58
 5/9 Réti bubuzér ***** válasza:
A bak az nem lány, hanem fiú. A lánykecskét gödölyének, vagy anyának hívják.
2010. máj. 17. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
A ferjemnek:D En egy abszolut tipikus bak vagyok, bak aszcendenssel, szinte minden jellemzovel, ami egy bakot jellemezhet. O halak, es 100% kiegeszitjuk egymast. Szoval nyugi, vannak, de ne a diszkoban keresd oket.
2010. máj. 17. 14:26
 7/9 anonim válasza:

Nna, én is ezen aggódtam a te korodban, aztán csak megleltem a párom, pedig én is nagggyon bak vagyok :) Azt tudom neked javasolni, hogy kicsit idősebb fiúk körében keresgélj, akik már lenyugodtak. Náluk nagyobb az esélyed. Én 17 évesen ismerkedtem meg a barátommal, most 21 vagyok, ő 22 volt, most lesz 26. Az 5 év korkülönbség nem olyan sok, de azért erre pont jó volt.

És a lényeg, hogy ne parázz, ha te nem akarsz vagy nem tudsz változni, aki igazán szeret, az változni fog érted, méghozzá szenvedés nélkül. Az én párom is kb hetente eljárt bulizni, elég sokszor volt seggrészeg, de érdekes módon megismerkedésünk után 1-2 hónappal leépítette a haverjait és a piálásokat, és azóta lenyugodott, komolyodott, annyira hogy már a közös jövőt tervezzük, nemrég össze is költöztünk...

Am ő ikrek. Elvileg nem illenénk össze annyira, de erre már 4 éve rácáfolunk. Jó, vannak civakodások, viták, de le lehet vele ülni, megbeszélni és minden happy utána megint.

2010. máj. 17. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Én meg rák vagyok, (barátom is) de eléggé hasonló, mint te. 18 leszek nemsokára, teljes mértékben nem pártolom az állandó bulizást, ami nekem azt jelenti hogy havonta egy alkalommal is soknak tűnik néha nekem, nemhogy minden hétvégén.. iszonyat sok pénzbe kerül, és én inkább költök ruhára, kozmetikumokra, és értelmesebb dolgokra. Elítélem a cigit is, a szagát is utálom, holott édesanyám cigizik. Az alkoholfogyasztást se túlzom el, néha, ha olyan az alkalom iszok sört, bort, nagy ritkán pálinkát, de ez se szórakozóhelyeken történik:) Nem szeretem ezeket a mai divatos puccos helyeket, mindenki odajár, nekem semmi kedvem.. Persze vannak ilyen haverjaim/barátaim, de nem nagyon járunk együtt szórakozni :D Nem az én műfajom... Barátom is ilyen teljesen szerencsére. És úgy érzem hogy alig van hozzánk hasonló. Ami elég elkeserítő, és furcsa nekem.

Egy lány.

2010. máj. 17. 16:03
 9/9 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek az ilyen lányok :)
2010. máj. 17. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!