Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Kos a legrosszabb csillagjeg...

A Kos a legrosszabb csillagjegy? Miért? Amikor olyan kérdéseket tesznek fel, hogy melyik csillagjegyű embereket kedveled. Szinte mindent irnak Kos kivételével.

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb csillagjegy férfi/női szemmel? Miért?
2010. máj. 16. 15:49
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%

Kos barátom volt, kinem állhattam, nagyon nem jöttünk ki jól

Ám vannak igen érzelmes tulajdonságai, d epárkapcsolat terén unalams és reménytelen.. Kommunikálni sem. Ettől függetlenül vannak jó Kosok ! De én nem horoszkóp alapján választok magamnak barátokat, és a páromat sem.

Skoprió a legjobb jegy szerintem, és a Nyilas. (nőben)

Férfiban talán az Ikrek és a Bika.

(ha választaom kéne ez alapján....)

2010. nov. 5. 12:32
 22/23 anonim válasza:
100%
ja és Skorpió nő voltam / 26
2010. nov. 5. 12:33
 23/23 anonim ***** válasza:

En egy dupla kossal elek egyutt, nem egyszeru a #9es valaszban sok mindent leirtak..... Sokszor inkabb mar csak bologatok jelentektelen vitakban hogy igaza van mert magambol kiindulva is a vegletekig tudnank huzni es felesleges veszekedes lenne belole mert soha nem erne veget.....

A jo kis megjegyzeseirol nem is beszelve mondjuk abban ense vagyok gyenge, a semmibol be ne szoljak neki valamit:)

Nagyon impulziv es eroteljes az egoja hatalmas de nem nagyobb az enyemnel.. Nagyon szenvedelyes es osztonosen cselekszik ezert is nagyon konnyu elterelni a figyelmet egy ket beszolt megjegyzesrol amik sertettek vagy elrontott dolgokrol amiket muveltem........;):D

Nagyon jo izlese van, oltozkodes teren tobbre ertekeli az egyszeru sportosabb viseletet, de itt termeszetesen nem maradhat el a luxus imadata es elkepeszto oragyujtemenye es karkoto gyujtemenye van....

Az ot korulvevo dolgok is ha egyszer odajut a nagy rohanas kozepette gyonyoru dolgok veszik ot korul a lakasaban is......

Testalkatra is nagyon sportos, kozepmagas... igazi kos jellegu az arca berendezese is:))))

Az agyban is nagyon kitarto nem viseli el a “vereseget”...:))) Imadja a noiesseget....

En bika vagyok oroszlan aszcendenssel..... az izlesem meg jobban veri az ovet minden teren gondolhatjatok........:)))) Teljes anyagi csod fele viszem miota Velem van.....:)))

Edesapam is kos elso perctol fogva megertik egymast bar O kevesbe sertodos mint a dupla Kosom!

En a kos ferfiakat kedvelem de a kos noktol tartozkodok nincs is a kornyezetemben! Meg agresszivabbak es eroszakosabbak mint a ferfi kosok ami noben nem biztos hogy a legjobb jelleg!

Ferfiban en a bikat es a kost tartom az eddigi legjobbnak!

A vizontoknek pedig a humorat kedvelem!:)

2019. szept. 9. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!