A Kos a legrosszabb csillagjegy? Miért? Amikor olyan kérdéseket tesznek fel, hogy melyik csillagjegyű embereket kedveled. Szinte mindent irnak Kos kivételével.
Kos barátom volt, kinem állhattam, nagyon nem jöttünk ki jól
Ám vannak igen érzelmes tulajdonságai, d epárkapcsolat terén unalams és reménytelen.. Kommunikálni sem. Ettől függetlenül vannak jó Kosok ! De én nem horoszkóp alapján választok magamnak barátokat, és a páromat sem.
Skoprió a legjobb jegy szerintem, és a Nyilas. (nőben)
Férfiban talán az Ikrek és a Bika.
(ha választaom kéne ez alapján....)
En egy dupla kossal elek egyutt, nem egyszeru a #9es valaszban sok mindent leirtak..... Sokszor inkabb mar csak bologatok jelentektelen vitakban hogy igaza van mert magambol kiindulva is a vegletekig tudnank huzni es felesleges veszekedes lenne belole mert soha nem erne veget.....
A jo kis megjegyzeseirol nem is beszelve mondjuk abban ense vagyok gyenge, a semmibol be ne szoljak neki valamit:)
Nagyon impulziv es eroteljes az egoja hatalmas de nem nagyobb az enyemnel.. Nagyon szenvedelyes es osztonosen cselekszik ezert is nagyon konnyu elterelni a figyelmet egy ket beszolt megjegyzesrol amik sertettek vagy elrontott dolgokrol amiket muveltem........;):D
Nagyon jo izlese van, oltozkodes teren tobbre ertekeli az egyszeru sportosabb viseletet, de itt termeszetesen nem maradhat el a luxus imadata es elkepeszto oragyujtemenye es karkoto gyujtemenye van....
Az ot korulvevo dolgok is ha egyszer odajut a nagy rohanas kozepette gyonyoru dolgok veszik ot korul a lakasaban is......
Testalkatra is nagyon sportos, kozepmagas... igazi kos jellegu az arca berendezese is:))))
Az agyban is nagyon kitarto nem viseli el a “vereseget”...:))) Imadja a noiesseget....
En bika vagyok oroszlan aszcendenssel..... az izlesem meg jobban veri az ovet minden teren gondolhatjatok........:)))) Teljes anyagi csod fele viszem miota Velem van.....:)))
Edesapam is kos elso perctol fogva megertik egymast bar O kevesbe sertodos mint a dupla Kosom!
En a kos ferfiakat kedvelem de a kos noktol tartozkodok nincs is a kornyezetemben! Meg agresszivabbak es eroszakosabbak mint a ferfi kosok ami noben nem biztos hogy a legjobb jelleg!
Ferfiban en a bikat es a kost tartom az eddigi legjobbnak!
A vizontoknek pedig a humorat kedvelem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!