Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Kos a legrosszabb csillagjeg...

A Kos a legrosszabb csillagjegy? Miért? Amikor olyan kérdéseket tesznek fel, hogy melyik csillagjegyű embereket kedveled. Szinte mindent irnak Kos kivételével.

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb csillagjegy férfi/női szemmel? Miért?
2010. máj. 16. 15:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
én nagyon kedvelem a kosokat:) a legnagyobb igazságérzettel rendelkező jegy, és ha szeretnek valakit, akkor rájuk mindig lehet számítani rájuk:)
2010. máj. 16. 19:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Kos lány vagyok, és magamat nézve teljesen megértem, hogy miért tartják e jegy szülötteit nehéz természetűnek :) Sértődős vagyok, nem hallgatok a nálam tapasztaltabbakra, könnyen belemegyek a felesleges szóváltásokba, sőt, néha én magam provokálom, mert unatkozom. Mondjuk ez a második fele csak a családtagjaimnak tűnik fel, a barátaim, ismerőseim mind kedvesnek és békeszeretőnek tartanak.

De én magamon azt veszem észre, hogy ezek a rossz utlajdonságaim halványodnak, ahogy idősödöm. Most 23 éves vagyok, és már sokkal kevésbé vagyok veszekedős pl. a szüleimmel, testvéremmel, meg néha már azt is képes vagyok beismerni, ha hibáztam :)

2010. máj. 16. 20:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja, még annyi, hogy a kapkodás is tökéletesen igaz rám, meg az, hogy ha valamit jobban tudok (vagy úgy érzem, hogy jobban tudom), akkor nem bírom ki, hogy ne szóljak bele.

Hát ja, nem egyszerű kosnak lenni :) De még nehezebb elviselni :D

2010. máj. 16. 20:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a kosokat, különösen a férjemet. :) Tényleg nagyon céltudatos és ha valamit a fejébe vesz, azt végig viszi. Ez viszont nem rossz tulajdonság szerintem. Lehet, hogy annyira nem romantikus típus, viszont nagyon szenvedélyes, ami megint csak jó dolog. Amit viszont cáfolni tudok az az agresszió. Egyáltalán nem olyan a párom, sőt igazából még soha nem láttam igazán dühösnek, pedig 6 éve vagyunk együtt.
2010. máj. 16. 22:37
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

16:12-es

nyilvánvalóan nem a csillagjegy alapján választottam párt (egyébként boldog kapcsolatban élek) de a múltban akárhányszor ikrekkel volt akármilyen kapcsolatom, nem működött..ez tapasztalat.

2010. máj. 17. 00:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én horoszkópom bika. Volt pár kos barátom, de valahogy ezek a barátságok, vagy inkább ismeretségek hamar véget értek, persze nem mondom, hogy az ő hibájukból, egyszerűen nem voltunk egy hullámhosszon. Hogy kivel jövök ki? Az öcsém oroszlán, és legjobb testvérek vagyunk, valamint az egyik legjobb barátnőm is oroszlán, pedig elvileg a bika-oroszlán párosítás nem a legjobb. A másik legjobb barátnőm halak. A legjobb barátom rák. Akik a múltban nagyon jó barátaim voltak, az egy rák lány és egy oroszlán fiú. Az eddigi kapcsolataimban az egyik bak volt (2 év) a másik skorpió (vele nagyon nem működött a dolog). Nem általánosítanék, hogy a kosokkal nem jövök ki, mert lehet kos lesz a nagy ő, de az eddigi tapasztalataim nem a legjobbak velük. Valamint az ikrekkel sem. De nem horoszkóp alapján választok társat vagy barátot.
2010. máj. 17. 21:38
 17/23 anonim válasza:
48%
Én ajányt kost ismerek,az mind arrogáns és beképzelt.Túlárad az egó.Ez érezhető az előttem író kosok hozzászólásaiból.
2010. júl. 30. 23:18
 18/23 anonim ***** válasza:

Én nem tudom igazából szerintem minden csillagjegynek megvannak az erényei, mint a kevéssbé tetszetős tulajdonságai.

Nekem elég sok kos ismerősöm van. Első ránézésnek kapkodónak, függetlennek, makacsnak és nyersnek tűnhetnek, de nincs olyan, amit egy barátjáért ne tenne meg.

Szerintem kevés igazán odaadó szeretete van azok iránt, akiket kedvel.

2010. aug. 12. 14:50
 19/23 anonim válasza:
100%
Mindegyik horoszkópban van rossz és van jó. Az egész világ így épül fel. És egyáltalán nem igaz hogy a kos a legrosszabb jegy sőt talán az egyik legjobb( nekem nem kos a horoszkópom)
2010. aug. 17. 14:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs lyan, hogy ,,legroszabb", vagy ,,legjobb" csillagjegy. Mindegyiknek meg vannak ugyanúgy a pozitív és negatív tulajdonsági is. Ami pedig az én véleményem a kosokról, nekem egyáltalán nincsenek rossz élményeim velük kapcsolatban. Kettő van a közvetlen környezetemben. Az egyik a bátyám, és imádom, nagyon jó barátok vagyunk, megbízható, intelligens, okos,és büszke vagyok rá,hogy ilyen testvrem van, és nagyon de nagyon felnézek rá. A másik pedig az egyik kedvenc tanárom, róla is csak jókat tudnék írni. Ő is nagyon megbízható, empatikus, segítőkész. Szóval szerintem ez egyáltalán nem igaz, hülyeség az ilyen , hogy valami jegy a,,legrosszabb"

bika/L

2010. aug. 25. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!