Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek a vizöntők milyenek?

Szerintetek a vizöntők milyenek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 14:45
 1/10 anonim válasza:
55%
Vízpazarlók
2010. máj. 16. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

lázadó természetű,tudatosan távol tartja magát az érzésektől, a szenvedélytől.Különös dolgok érdeklik, furcsa neki a világ, mintha nem is a földön élne. Szereti az embereket, társasági ember. jellemző rájuk a humorérzék, éles észjárás. könnyen tanúl új dolgokat.fontos számára a baráti kapcsolat, segitőkész. Zavarja, ha kapcsolata szorossá válik. Kiszámithatatlansága miatt nem lehet kiigazodni érzésein.

Ami vonzza: az egy művelt és nyílt partner, akivel jó barátságban tudja élni az életét.

2010. máj. 16. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Edesanyam(volt)es a noverem.Oszinte,becsuletes emberek,szeretik kimondani az igazat,rendszeretok es pontosak.Noverem mindig tudja az utolso aproig hogy mennyi penze van a penztarcajaban.
2010. máj. 16. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Az elottem levo a nagykonyvbol masolta.
2010. máj. 16. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Én vízöntő vagyok. Szeretem a kreatív dolgokat, van eszem, szeretem a rendet, ha minden a helyén van, utálom ha megmondják nekem, hogy mikor mit kell csinálnom. Pontos és rendszerető vagyok a munkában, viszont az időben mindig pontatlan, soha nem vagyok képes sehova odaérni pontosan. Régen is így volt, és szerintem ezen már nem is tudok változtatni. Ha igyekszek, és nem húzom az időt az indulás előtt, akkor épp a kulcsom/telefonom tűnik el. :) Szóval igen, kicsit szétszórt is vagyok néha.
2010. máj. 16. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Egy világméretű felmérésből kiderült, hogy a vízöntők közel 90%-a jobbkezes, több, mint 50%-a nő, valamint 100%-ban januárban és februárban születtek. Tulajdonságaik kísértetiesen hasonlítanak a hason alvókéhoz.
2010. máj. 16. 16:06
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
őrült, kreatív, korrekt. akiket ismerek mind ilyenek. valamennyi közűlük erősen művészi beállítottságú.
2010. máj. 16. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

eddig mind jellemző volt rám..csak én kupisabb fajta vagyok,kimutatom az érzelmeimet,de iszonyatosan őrült vagyok,senki nincs,aki megértené a világnézetemet,ha akad az igen ritka,és nagyrészt szintén egy vízöntő! XD

gyerekes vagyok,kívül belül mint egy 18 éves,most vagyok 24..természetesen lázadó mivoltomból adandóan extrém ruhatáram van,szeretek furcsa ruhákat felvenni,ufósan öltözni,vagy régimódian,60-as évek,vagy 80-90-es évek,ami éppen nem divat,azt nagyon szeretem hordani,lejárt,és ciki számokat énekelgetni a haveroknak,pl minő guminő,vagy a nyár van és semmi baj... XD ettől mindíg őrületbe kergetem őket..amúgy szeretek festeni,ólomüvegezni,virágkötő a szakmám,és életművész a mesterségem! :D mindíg jó kedvű vagyok,kb 90%-ban..elég bulizós,de hűséges a szerelmemhez aki egy mérleg skorpió aszcendenssel..és mindketten olyan állítólagos indigók vagyunk akik a rendszer rombolói..Legjobb tulajdonságomnak tartom,hogy tisztelem a véneket,nem nézem le a csöveseket,és ha valaki segítségre szorul azu utcán,én segítek a legszívesebben.. :)))

2010. máj. 16. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:
10%

3 ismerősöm is van, valahogy sosem jöttem ki velük :)

nekem furák kicsit én rák vagyok pussz

2010. máj. 16. 18:26
 10/10 anonim válasza:
62%
Rám is minden igaz,kivéve a rendszeretés..kupis vok nem kicsit 19éves vízöntő srác
2010. máj. 17. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!