Szerintetek a vizöntők milyenek?
lázadó természetű,tudatosan távol tartja magát az érzésektől, a szenvedélytől.Különös dolgok érdeklik, furcsa neki a világ, mintha nem is a földön élne. Szereti az embereket, társasági ember. jellemző rájuk a humorérzék, éles észjárás. könnyen tanúl új dolgokat.fontos számára a baráti kapcsolat, segitőkész. Zavarja, ha kapcsolata szorossá válik. Kiszámithatatlansága miatt nem lehet kiigazodni érzésein.
Ami vonzza: az egy művelt és nyílt partner, akivel jó barátságban tudja élni az életét.
eddig mind jellemző volt rám..csak én kupisabb fajta vagyok,kimutatom az érzelmeimet,de iszonyatosan őrült vagyok,senki nincs,aki megértené a világnézetemet,ha akad az igen ritka,és nagyrészt szintén egy vízöntő! XD
gyerekes vagyok,kívül belül mint egy 18 éves,most vagyok 24..természetesen lázadó mivoltomból adandóan extrém ruhatáram van,szeretek furcsa ruhákat felvenni,ufósan öltözni,vagy régimódian,60-as évek,vagy 80-90-es évek,ami éppen nem divat,azt nagyon szeretem hordani,lejárt,és ciki számokat énekelgetni a haveroknak,pl minő guminő,vagy a nyár van és semmi baj... XD ettől mindíg őrületbe kergetem őket..amúgy szeretek festeni,ólomüvegezni,virágkötő a szakmám,és életművész a mesterségem! :D mindíg jó kedvű vagyok,kb 90%-ban..elég bulizós,de hűséges a szerelmemhez aki egy mérleg skorpió aszcendenssel..és mindketten olyan állítólagos indigók vagyunk akik a rendszer rombolói..Legjobb tulajdonságomnak tartom,hogy tisztelem a véneket,nem nézem le a csöveseket,és ha valaki segítségre szorul azu utcán,én segítek a legszívesebben.. :)))
3 ismerősöm is van, valahogy sosem jöttem ki velük :)
nekem furák kicsit én rák vagyok pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!