Skorpiók és Szűz csillagjegyűek! Hogy jöttök ki
egymással?
ady skorpió volt, léda szűz = héjanász az avaron sztem a legjobb példa !
2010. máj. 14. 16:20
Én skorpió vagyok, és az én szemszögemből is pörlekedős, kiállhatatlan népségnek tűnik a szüzek tábora - javarészt :D Én viszont rájuk hagyom, ha elkapja őket az 5perc, nem feltétlenül tartom szükségesnek, hogy én arassak diadalt egy értelmetlen szócsatában - bár, többnyire csak sulis szinten találkozom velük.
2010. máj. 14. 17:21
Én Szűz vagyok lány az exem Skorpió volt. Mi nagyon egy hullámhosszon voltunk. Igaz rám jött néha az 5 perc, vele viszont az volt a baj,hogy mindent mellre szívott. Szerintem ha még egy évet együtt vagyunk akkor összecsiszolódunk annyira,hogy nem lett volna semmi gond, de ő nem akarta már.
2010. máj. 14. 17:57
Én Bak vagyok, de eddig a szüzekkel NEM tudtam mit kezdeni...egyszerűen nem értem őket...
A skorpióval eddig nincs bajom.
2010. máj. 15. 16:55
15/20 A kérdező kommentje:
Ez a baj,hogy én sem értem a Szüzeket.De egyszer majd megértem őket,remélem.
16/20 A kérdező kommentje:
A Bakokkal jobban kijövök,mint a Szüzekkel,talán mert lazábbak,kevésbé kritikusak,pedig a Bak is földjegy,akár a szűz és a Bika.A Bikákkal még jobban megvagyok,mellesleg az aszcendensem Bika...
Többnyire a Rákokkal,Oroszlánokkal,Kosokkal a legjobb a kapcsolatom.A többi jeggyel amolyan se túl jó,se túl rossz...
17/20 anonim válasza:
Akkor én leszek a kivétel. Szűz lány vagyok és a skorpiókkal nagyon jól kijövök. És úgy érzem ez kölcsönös...mint a családban , de ugyanugy párkapcsolatban...pasik terén is ezt érzem.
Sőt nemrég kaptam egy könyvet és ez az utolsó mondat benne a szűz-skorpió kapcsolatáról:
A lényeg hogy találjanak egymásra, aztán már minden megy mint a karikacsapás!
A könyv szerint is kivételesen jól kijön a két csillagjegy...legalábbis rám ez igaz is.
Nem avgyunk egyforma szüzek..és skorpió sincs két egyforma ember...tehát annyira általánositani csaknem lehet:)
2010. máj. 17. 21:24
18/20 A kérdező kommentje:
Az jó,hogy vannak ilyen kivételek :)
19/20 anonim válasza:
Az én egyik legjobb fiúbarátom szűz jegyű, én egy skorpió lány vagyok. Már az első pillanattól fogva szimpatikusak voltunk egymásnak, toleráns jegy a szűz és igenis érti a skorpió poénjait. Az tény hogy félénkebb jegy, de sztem össze tudnak csiszolódni. Jah anyukám is szűz jegyű és vele is nagyon jó a kapcsolatom, pedig nem vagyok szelíd skorpió.:)
2010. máj. 18. 17:53
05-14 15:06-os vagyok. Mit nem értetek a Szüzekben? Többen is írták és akkor próbálok segíteni hátha tudok,mit hogyan fognak fel másképp...
2010. máj. 18. 20:11
Kapcsolódó kérdések: