Skorpiók és Szűz csillagjegyűek! Hogy jöttök ki egymással?
Skorpió nő vagyok. Megerősítem az előző hozzászólást. Én sem jövök ki jól a szüzekkel. Folyamatosan kötözködnek és kiforgatják a szavaidat. Nem utálom őket meg ilyesmi csak ÁLTALÁBAN nem keresem a társaságukat. A családtagokkal teljesen más a Szűz. Nagymamám is szűz és vele nagyon jól kijövök. Bár ő is kötözködik mindenkivel (mondom is neki mindig hogy addig szólogat be míg egyszer lecsapják) de a családtagokért mindent megtesz/feláldoz. Maga elé helyezi őket. De a családon kívül megszűnik nála is a jóság.
Érdekes hogy a gyermekkori legjobb barátnőm is szűz, de ő nem ilyen. Pedig általában ilyenek. Egyszer egy asztrológus azt mondta nekem hogy Szűzzel sose álljak le vitázni, mert kivesz egy-két félmondatot máshogyan összerakja és már a fél világ gyűlöl.
Na,ettől tartottam :)Szóval,veszekszenek...
Igazából azért tettem fe a kérdést,mert én Skorpó vagyok és a legjobb szándékom ellenére sem tudok jól kijönni a Szűz jegyűekkel.Ráadásul velük sodor össze az élet legtöbbször!A családban van-volt Szűz és a kollégáim között is.A Szűzeket ugye,általában szerény,alkalmazkodó embereknek mondják és többnyire azok is,csak nem velem!Miután megismerkedünk(például kollégával)egy ideig úgy tűnik,nagyon jól ki fogunk jönni egymással,de aztán a Szűzek kezdenek ellenem fordulni,hol nyíltan,hol alattomosan.Persze én sem hagyom magam,de én csak akkor bántok meg valakit,ha okot ad rá.Amíg valaki kedves,korrekt velem szemben,addig én is nagyon toleráns vagyok.Anyám is Szűz jegyű,a legtöbb emberrel nagyon kedves,megértő,segítőkész,de velem szemben sokszor a legrosszabb oldala jön elő!Szeretném,ha ez változna,de nem tudom,mi lenne a megoldás.Ezért vagyok mások tapasztalataira,véleményére is kíváncsi.
14:02
Nekem is szóról-szóra ugyanez a problémám anyámmal .Nagyritkán,ha olyan kedve van,hajlandó arra,hogy esetleg nekem is igazat adjon valamiben.De ő akkor sem lehet hibás semmiben.A hibának mindíg más oka van,általában én vagyok az oka...
Szeretném,ha jól együtt tudnánk működni mindenben,mint egyenrangú partnerek,de ez mindeddig sosem jött még össze sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!