Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek lány és vízöntő fiú?...

Ikrek lány és vízöntő fiú? Milyen kapcsolat lenne?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 09:43
1 2
 11/11 anonim válasza:

bakker, megelőztél, én akartam mondani, hogy a horoszkóp hülyeség, mert én spec bak vagyok, de éppenúgy lesz*rom a dolgokat, mint a fent említett srác...

de nem baj, itt a legjobb horoszkóp, szemezgessetek:D

elküldtem volna, de nem engedi a trágárszűrő :(

Vízöntő : Jan. 20. - Feb. 18.

Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.

Ikrek : Máj. 21. - Jún. 21.

Jó eszű és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt... Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertozés mocskos tócsáiban.

2010. máj. 21. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!