Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek lány és vízöntő fiú?...

Ikrek lány és vízöntő fiú? Milyen kapcsolat lenne?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 09:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én ilyen kapcsolatban élek már 4éve. Szerintem jó párosítás. Mindent megbeszélünk, nevetünk sokat, jó barátok is vagyunk.Ha veszekedésre kerül a sor, akkor én vagyok a dominánsabb, nekem jobb a beszélőkém(mondjuk az aszcendesnem oroszlán), ő inkább rámhagyja a hülyeségeket.
2010. máj. 13. 09:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Idális, habár ehhez még tudni kellene pár dolgot.

Az ikrek ugyanolyan "zabolátlan", mint a Vízöntő. A Vízöntő néha szeret elmerengni, de az Ikrek folytonos változása és merész előretekintése nagyon inspirálja.Az ágyban is nagyon jól megértik egymást. Csak arra kell vigyázni, hogy a hévet meg is kell tartani, mert ha nem érzik 100%osan , sajnos mindkettő hajlamos a kikacsingatásokra....

2010. máj. 13. 10:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Intellektuális, laza, vicces :)
2010. máj. 13. 10:22
 4/11 anonim válasza:
Mindkettő levegő jegy. Rossz már nem lehet.
2010. máj. 13. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Én vízjegyű vagyok halak lány. A legtöbb bajom Ikrek jegyű lánnyokkal volt.Egy kicsit elvannak maguktól szállva. A mostani párom Skorpió és előtte az Ikrek jegyű csajjal volt. Mit ne mondjak elég zsarnok volt a férival szembe.. Nagyon alattomos és sunyi módon csinálta a dolgait. Soha sehol nem szerették és sok olyan viselkedéssel támogatja meg magát a kisebbrendűségi komplexusával, hogy az nem igaz. A srácot szerencsére ki tudtam menteni a karmai közül.. Szerencsére. És most már él az a fiú nem úgy van nap, mint nap, h. víz alá lenne szorítva...
2010. máj. 13. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is lassan már 4 éve vagyok ilyen kapcsolatban.:)

Kicsi összezördülések vannak, de elég jelentéktelenek.

Amúgy tök jó!

2010. máj. 13. 13:01
 7/11 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy ők összeillenek.
2010. máj. 13. 17:40
 8/11 anonim válasza:

Igen, azt mondják a legeslegjobb párosítás.

Én esetemben ez mondjuk testvéri szempontból van így és tényleg nagyon jól elvagyunk pedig 6 év van közöttünk és mégis mindent megtudunk dumálni meg hülyülni, a legjobb nővér :D

Viszont az én esetemben párkapcsolatban már nem volt jó párosítás, bár ott lehet hogy már számít, hogy ki a vízöntő és ki az iker :/

Lehet, hogy pont az ikrek lány - vízöntő fiú párosítás tökéletes párkapcsolatban, az én esetemben ez fordítva volt és lehet, hogy pont ezért nem működött...

Ezek a dolgok nagyon furák és a legtöbb esetben működnek.

2010. máj. 20. 09:36
 9/11 anonim válasza:

Egy jó kis gruppen. :-)

Ez általánosítás, még horoszkópelemzés szempontjából is. Mi az aszcendens, a többi planéta stb (ha már horoszkópelemzés érdekel) nagyon sok mindenen múlik a dolog. Főleg azon, hogy szeretik e egymást.

2010. máj. 20. 21:19
 10/11 anonim válasza:
én már 2 éve vagyok együtt a barátommal.(én ikrek ő meg vízöntő) Imádjuk egymást! gyakran veszekszünk de egy órán belül mindig kibékülünk. Mindenről el tudunk beszélgetni, be sem áll a szánk ha együtt vagyunk. állandóan röhögünk, de komoly dolgokról is el tudunk beszélgetni. Az egész életemet el tudom vele képzelni, pedig még csak 17 éves vagyok :D igazi lelkitársak vagyunk, akik szavak nélkül is megértik egymást. bár igaz, hogy a legtöbb vita abból fakad, hogy én szeretnék új dolgokat csinálni, kipróbálni, menni és utazni ő meg kicsit lustább, határozatlanabb és sosincs vélemény semmiről.. bár nemtudom.. én igazából nem hiszek az iylen horoszkópos asztrológiai dolgokban
2010. máj. 21. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!