Az oroszlán kivel boldogabb, Nyilassal vagy Mérleggel?
Mindkét jegy illik oroszlánhoz,én nyilasként szeretem az oroszlán jegyűeket. Most egy ismerősöm mérleggel van együtt,és szerintem összeillik a horoszkopjuk,tartos kapcsolat lesz.
Tapasztalataitok?
Nézd, a horoszkóp egy dolog, de az emberek egymáshoz viszonyulása már egy másik dolog!
Vannak olyan párok, akik nem illenek össze jegy alapján, mégis együtt vannak.
A horoszkóp szerinti párosítás több ezer kapcsolati pontból áll össze, nem csak annyiból, hogy van vízöntő és van ikrek. Ez ennél jóval bonyolultabb!
Az oroszlán azzal boldog, aki boldogságot visz az életébe, legyen szó bárkiről! :)
Gondolom te lehetsz a nyilas. Más kapcsolatába ne gondolkodj kérlek.
1 undorito es gerinctelen.
2 meg ha nemmukodo szerelmi kotessel is probalod akkor is undorito a probalkozas.
3 a boldog parokat hagyd beken mert egynap minden kitudodik.
1esnek köszönöm a hasznos választ.
2es.Egyáltalán nem akarok bekavarni náluk, csak bosszant/fáj,h én jól megvolt ezzel az oroszlánnal, ő pedig eldobott,megcsalt, és most ő boldog egy mérleggel..
Csak arra voltam jó h visszaadjam az önbizalmát ő meg elvette az enyémet..
Nem hiszek a horoszkópos kapcsolt keresésben.
Szerintem nem a horoszkóp egy kapcsolatban a döntő.
#1 es nek adnék igazat.
Menjünk át pszichologiába (Nem a dilisekre vonatkozzokra)
Ezeket szürtem le.
A volt párod eldobot aztán összejött egy lányal egész hamar erre rombadőntve téged. De a lányal ilyen hamar nemtud összejönni senki ezért jogos felvetésem van hogy miközben veled együtt volt már randizott a lányal. Ezek után jogos lenne a szivatás részedröl de a puszta igaszság is elég lenne. Elmesélni a történteket és ezt a felvetésem hogy már akkor járt velle amikor veled volt. A kérdés adott.
Mit teszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!