Milyen egy oroszlán pasival?
Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 21:11
1/11 anonim válasza:
Amikor véletlen odakapcsolok, az animal planeten szokták mutatni a hímek párzási szokásait
2/11 anonim válasza:
hűtlenek!!!! nem könnyű, több oroszlán pasim volt, mint hosszútávú, nem jó tapasztalataim vannak velük. 25nő
3/11 anonim válasza:
Ugyan olyan mint egy ikrekkel vagy vízöntővel.
4/11 A kérdező kommentje:
Hmm nem így értettem ,de oké.
Nekem az oroszlán ismerőseim az összes hűséges.
2017. márc. 1. 01:07
5/11 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy baromság azt gondolni, hogy az összes júliusban született ember hülye, a januáriak meg hűségesek.
6/11 anonim válasza:
Jó velem, de nem csupán rajtam múlik. Valakivel lenni egy dinamikus kölcsönhatás - nem kizárólag az egyik fél határozza meg az együttlét minőségét, hanem a két fél együtt.
7/11 anonim válasza:
Hogy lehet ekkora marhaságokban hinni mint a horoszkóp?
A rézfaszú bagolyban is hiszel?
8/11 Kincsesne válasza:
Gondolom, VÉRES. Az oroszlánok embert is esznek, ha antilopra nem telik. A rómaiak keresztényüldözésének látványos módja volt, hogy kiéheztetett hímoroszlánokat eresztettek rá az arénába terelt, ártatlan emberekre. Az számított igazi CSODÁNAK, ha valaki ezt túlélte - a keresztények közül.
(Viszont az oroszlán-jegyben született ismerőseim közül egyik sem eszik sem embert, sem oroszlánt. Különben talán már én sem élnék...)
9/11 anonim válasza:
Annál nagyobb hülyeség, mint a horoszkóp, nincs.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ha egy oroszlán pasival van, régen rossz annak az embernek. Bár attól is függ, van-e nála hatékony fegyver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!