Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak férfi és halak nő?

Halak férfi és halak nő?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Van egy kiszemeltem aki halak csillagjegyű férfi, sajnos az aszcendensét nem tudom, én halak nő vagyok nyilas aszcendenssel. Mennyi az esélye, hogy egymásra találunk? Érdemes ezért a kapcsolatért harcolni? (megjegyzem, ő sem teljesen közömbös, ez nyilvánvaló, de minden jel arra utal, hogy most nekem kell lépnem.) Két halak jól kiegészíti egymást? Azt, hogy valaki mennyire félénk az elsősorban a csillagjegytől vagy az aszcendenstől függ?

(elnézést kérek, ha valamilyen szakszót helytelenül használtam, még kezdő vagyok a témában)

2010. máj. 13. 00:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nekem is volt halak pasim. SOHA többé! én ikrek vagyok nyilas aszcendenssel.az elején jó volt,kb 3 hónapig,aztán alkoholista lett és meg is csalt.az életbe nem akarok több halak pasit még a gyerekemet is úgy fogom időzíteni hogy nehogy halak legyen
2010. máj. 21. 09:34
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
09:34 - Ha lusta vagy nevelni, időzíts csak, de azt is nevelni kell...
2010. máj. 21. 09:52
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!

9:34!

Nem tudom, hogy csak a halak jegyű pasik ilyenek, vagy a nők is, de én abszolút nem ilyennek látom a kiszemelt egyént, és magamon sem tapasztalom a felsorolt tulajdonságokat, sőt...

Szerintem ez nem a csillagjegytől függ!

2010. máj. 22. 11:45
 14/15 bibliana válasza:
Csak annyit mondhatok, hogy NE!!:) En halak no, halak pasimmal 8 honapig birtuk egyutt es tovabbi 8 honapig meg se veled-se nelkuled kapcsolatban vagyunk. Ahogyan az elozo oldalon irta valaki, a halak pasim kikacsingatott allandoan es elkezdett inni es drogozni is, en meg csak turtem es turtem, mert ragaszkodtam hozza. Belolem mindig egy skorpio ferfi tudta kihozni a legjobbat, de belejuk sosem tudtam szeretni sajnos. Komolyan mondom, ha egy pasi odavan ertem, az skorpio es akaratan kivul valtja ki, hogy tobb es jobb legyek. De a lelkemig ez az alkoholos, drogos halak pasi jutott csak el...furi-muri..haha, igazi luzer halak csaj vagyok. Puszi mindenkinek
2012. júl. 4. 01:27
 15/15 A kérdező kommentje:
A "kiszemelt" pasi már nincs a láthatáron, lecsapta a kezemről egy másik csaj, ilyen az élet. :D Nem voltam elég rámenős. Bár még mindig oda-vissza vagyok érte, nem tagadom. Próbálok tovább lépni, és nem akarok leragadni. Köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 13. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!